Теодор Салпаров безспорно е един от най-успешните посрещачи в историята

...
Теодор Салпаров безспорно е един от най-успешните посрещачи в историята
Коментари Харесай

39-годишният Салпаров: Чувствам се, като 20-годишен

Теодор Салпаров несъмнено е един от най-успешните посрещачи в историята на родния волейбол, а фактът, че към този момент е на 39 години по никакъв начин не го тормози. Той даже се усеща, като 20-годишен юноша в разгара на своята кариера.

„ Не знам какъв брой време още ще играя на най-високо равнище, мъчно е да кажа, само че ще го върша, до момента в който пламтя в играта. Играе ми се от ден на ден и повече. С цената на някои старания значимо е по какъв начин си квалифициран физически и по тази причина най-важна е работата във фитнеса. По-добър механически няма да стана, даже и да дремя в залата. Но в случай че съм на равнище, мога да играя като 20-годишен. А разликата е, че преди 20 години трябваше да върша по 3 метра плонж за някоя топка, а в този момент към този момент съм там без плонж. Това е въз основата на опита “, сподели либерото пред „ Тема Спорт “.

За повторно в своята кариера Салпаров приключва един цялостен сезон без позволена загуба, откакто с екипа на Хебър Пазарджик подвигна трофея в родната Суперволей при започване на седмицата. Той признава, че в този момент му е било по-трудно от сезон 2010/11 с екипа на ЦСКА, тъй като сега в шампионата има повече конкуренция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР