Тенисистът Новак Джокович отпразнува победата си за купата на АТР

...
Тенисистът Новак Джокович отпразнува победата си за купата на АТР
Коментари Харесай

Камелия чукна 49 години по гащи

Тенисистът Новак Джокович отпразнува успеха си за купата на АТР с именития шлагер на Камелия „ Луда по теб”. видя HotArena.Впечатление на почитателите на Камелия направи фактът, че Емилия бе единствената певица от „ Пайнер”, която поздрави колежката си за празника й.

Парчето, което някогашната пайнерка изпя в края на 90-те години, стана известно в западната ни съседка, откакто бе включено във кино лентата на режисьора Милош Абрамович „ Южен вятър”. „ Луда по тебе” бързо се трансформира в една от най-поръчваните песни в сръбските нощни заведения. Набираше известност и в интернет. Затова не е огромна изненада, че точно на „ Луда по тебе” Джокович се развихри със съотборниците си в съблекалнята след успеха за купата на АТП в Австралия. Видео, в което звучи песента „ Луда по тебе”, а огромният тенисист изригва с „ Айде, всички българи!”, се появи в интернет броени дни откакто Камелия чества рожден ден. Изборът на тенисистите да честват на неин шлагер е като неочакван подарък за празника й. „ Честита победа, момчета”, написа Камелия в инстаграм и фейсбук профилите си, където разгласява видеото на Джокович от съблекалнята.

Блондинката показа и нова еротична фотосесия, за която театралничи по токчета и жълт суитчър, а надолу е по гащи.

„ За всяка блага дума и жест, за всеки изживян момент и страст - прегръщам ви с душата си и ви благодаря! Колко е огромно сърцето ти демонстрира не любовта, която можеш да поемеш, а любовта, която можеш да дадеш. Моето прелива от обич и ви я правя подарък без излишък!”, показа Камелия.

Няколко дни по-рано фолкдивата означи персонален празник с обичания си Цветин. „ Честита годишнина от приключението, Любов! Обичам те!”, написа Камелия към фотография, за която с приятеля й театралничат с по чаша алено вино пред коледната елха. Цветин е леко измършавял и e с дълга коса. Тениската и късите панталони, на които се е спрял пък, разкриват, че не е измежду последователите на епилацията.

Не може да се каже, че Камелия беше измежду любимките в „ Пайнер”, защото премълчаването по никакъв начин не е типично за нея. Блондинката е известна освен с неостаряващия си съблазън, а и с директното си и искрено отношение. Така че надали е изненада, че колежките й в попфолк колоса, който напусна преди време, не заляха обществените мрежи с благопожелания за рождения й ден. И въпреки всичко има изключение. Емилия изненада Камелия със сърдечен привет, в който показа, че тя е „ добър и стойностен човек”, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР