Тенденцията към повече колоездене расте непрекъсната заради енергийната и климатична

...
Тенденцията към повече колоездене расте непрекъсната заради енергийната и климатична
Коментари Харесай

Електрическите велосипеди – има голям избор и предимства

Тенденцията към повече колоездене пораства непрекъсната поради енергийната и климатична обстановки. Междувременно електрическите колела тази година към този момент заеха по-голямата част от продажбите в търговията с колела в Германия, да вземем за пример. Най-големият немски автоклуб ADAC показа обзор на другите модели и подсказва по какъв начин да изберете верния електрически велосипед.

От към 4,7 милиона велосипеда, продадени през 2021 година, 2 милиона са били единствено елвелосипеди с поддръжка и скорост до 25 км/ч. През първата половина на 2022 година немската велосипедна промишленост е произвела 580 000 типичен велосипеда, само че тази численост е надминатиа от 800 000 електрически велосипеда.

Градският елвелосипед впечатлява изключително с високото си равнище на комфорт и склонност за ежедневна приложимост. С него можете елементарно да изследвате града, равнините и велосипедните алеи. Благодарение на лесното качване и изправената позиция на седене, той е подобаващ за всички възрастови групи. Електрическият трекинг велосипед пък се характеризира с висока непоклатимост, състезателен дух и издръжливост. Подходящ е за естествен път, за трошляк, полски и горски пътеки. Удобното седло, тънка рамка, мощни спирачки и необятна гама от скорости поддържат тази необятна гама от приложения.

С е-планински велосипед нищо не пречи на карането в планината, по неравномерен терен с рохкави и кални повърхности и пътеки. Колелата се характеризират с необятни, грайферни гуми, положително окачване на начело и мощни спирачки.

Вариант на е-планинския велосипед има спомагателното означение Fully поради цялостното съоръжение с окачване на предното и задното колело, яки спирачки и необятен диапазон на предавките. E-Fully е подобаващ за неасфалтирани направления, да вземем за пример по пътеки и в по-взискателен терен, за скокове и втурване.

Има моторизирани планински колела за деца с приспособен размер на рамката, ниско тегло, лесни за потребление скорости и сензитивно окачване. С по-широките и дълбоки гуми могат да се изследват лесни терени, чакълести пътеки и елементарни паркинги за колела.

Електрическият товарен велосипед пък е съвършен за извършване на покупки през уикенда или за транспорт на деца на къси дистанции. Екологичният велотраспорт помога да се избегнат задръствантията в градовете и в това време можете да транспортирате даже тежки товари с елмоторното подкрепяне.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР