Тенденциите диктуват диалог между обектите в интериора и мебелите, предназначени

...
Тенденциите диктуват диалог между обектите в интериора и мебелите, предназначени
Коментари Харесай

Лято’22 - технологии с капка носталгия

Тенденциите диктуват разговор сред обектите в интериора и мебелите, предопределени за живот навън. Дизайни от предишното намират нова интерпретация посредством модерните технологии и разнообразието от устойчиви на външните атмосферни въздействия тъкани. Границите се уголемяват, само че основният миг остава удобството и ергономията на дизайна, както и лесната за поддържане материя.

От няколко години насам са настоящи висящите люлки във формата на яйце, свързани с чувството за удобно „ гнездо “. Те навлязоха освен в градината, само че и в интериорните пространства. В това комфортно и в огромна степен интимно място човек може да се отпусне за сънливост, да уважи обичана книга или просто да се усамоти в едно претрупано с страсти ежедневие.

Външните вани са опция за релаксиращи спа процедури, даже и да не притежаваме първокласен басейн. Ваната DR на един от емблематичните модерни дизайнери Марсио Коган е проектирана по думите на създателя ѝ с „ желанието да сътвори другарски, сетивен и харизматичен обект “.

Умивалникът по дизайн на италианеца Анджело Манджароти е прочут от десетилетия. Той влиза в дома през 1970 година и продължава да живее там до през днешния ден, преминавайки и в градината с помощта на новите технологии. Семейството умивалници Bjhon – в този момент създадени от новаторски и резистентен на външните атмосферни условия материал Petit Granit, също намира своята нова изява.  Ръчно направен от умели занаятчии, столът за хранене Skyline Serpent съчетава солидно меко въже и красива извита рамка, с цел да се получи съвременна мебел, която наподобява добре във всяка конюнктура. Поставянето му навън е допустимо поради висококачествените материали, които са устойчиви на UV лъчи, плесен, сол и хлор, а това го прави съвършен за крайбрежни пространства и басейни.  Куполът от меки възглавници на Flum е ексцентрична „ мебел “, която може да бъде позиционирана на всички места – на терасата или в градината и, повярвайте, домашният любим пръв ще потърси удобството ѝ. Вдъхновението за дизайна идва от гръцкия остров Санторини и чувството за летен празник е в ДНК-то на ексцентричния пуф.  През този сезон Zara Home съчетава носталгията по предишното с желанието да се намерят модерни кодове за изразяването му. Новата сбирка лято’22 е въодушевена от търсенето на „ съвършеното несъвършено “, изразено посредством по-неправилни форми и липса на блестяща глазура. Picasso collection пък е отдаване на респект към Пикасо и неговото чувство за средиземноморското лято – същинско прелъщение за всеки познавач на творчеството на гения.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР