Tenda IC7-LRS разполага с функции, които я правят подходяща за

...
Коментари Харесай

Tenda IC7-LRS - държи всичко ценно под око


Tenda IC7-LRS разполага с функционалности, които я вършат подобаваща за наблюдаване на разнообразни обекти
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Когато желаеме да държим под око всичко скъпо, до момента в който сме далеко от вкъщи, решението е камера за видеонаблюдение. Но каква? Търсещите уместно решение би трябвало да имат поради този модел: Tenda IC7-LRS.

Напредналите мрежови технологии на Tenda, които в това време не изцеждат фамилния бюджет, дават съображение да чакаме, че и охранителните камери от същата марка са добре пристигнало допълнение в арсенала ни от цифрови средства, улесняващи всекидневието. IC7-LRS е подобаваща за дворове, магазини, зали, дребни или огромни хранилища, даже дребни заводи и други обекти.

Характеристики

Коничната камера за видеонаблюдение IC7-LRS е високопроизводителна 4-мегапикселова система с резолюция 2560х1440 пиксела. Тя разполага с скъпи функционалности като нощно виждане чрез инфрачервено „ зрение “ и запис на тон, които през днешния ден са просто „ наложителни “ при избора на камера за видеонаблюдение. Корпусът е типичен, бял, с предпазлив украсителен силует, пластмасов, лек.



IC7-LRS разчита на H.265 шифроване, което значи безпрепятствено видео и елементарно предпазване на данните. Така е, тъй като се употребява по-малко честотна лента за преноса на данните и с 50% по-малко място за предпазване в записващото устройство.

Системата за засичане на придвижване, вградена в камерата, може да разпознава човешки фигури, надлежно да сигнализира при появяването на човек. Камерата има вграден микрофон, кадърен да „ чува “ на повече от 5 метра. Естествено, видеото и аудиото са синхронизирани.

Видеото от камерата може да се следи в действително време на смарт телефон, на компютър, на таблет – може и на няколко устройства по едно и също време. Тази функционалност е добре пристигнала за всички, които желаят да държат под око скъпите си неща, а освен да имат запис.

Интересна детайлност е, че софтуерът на камерата има логаритъм за изчистване на така наречен „ звук “ в картината, т.е. неразбираемите и „ зърнести “ детайли. Това разрешава реализиране на по-ясен облик, в това число и в зоните, които са недобре осветени или пък свръх-осветени.

Конфигуриране

Пак софтуерът на Tenda е в основата на бързата, интуитивна и лесна настройка, която се прави от смарт телефон. От менюто потребителят може да дефинира параметрите на нощното „ зрение “, изискванията за задействане на алармата и всички други особености на работата на камерата.

Монтаж

Tenda IC7-LRS може да се инсталира на стената или на тавана, съгласно желанията. За страдание на тези, които държат на „ изчистения “ интериор, устройството въпреки всичко се нуждае от кабелна връзка, с цел да работи. То може да се зарежда посредством адаптер на 12 волта или пък да черпи сила по мрежата за данни (PoE).

За лесния монтаж камерата идва в комплект с дюбели и винтове, а също по този начин и образец за отбелязване на вярната позиция за дюбелите. Важно е да се знае, че захранващият адаптер не е включен в комплекта. Изборът на записващото устройство (DVR) също е оставен на потребителя – той зависи и от броя на камерите, кои ще бъдат включени, тъй като от време на време една камера не е задоволителна.

За облекчение на потребителите Tenda обезпечава указания за инсталацията както на лист в комплекта, по този начин и онлайн, за четене посредством смарт телефона. Достатъчно е човек да сканира QR кода на самото устройство, с цел да се снабди с неговите наръчници от уеб страницата на производителя.

Наличност и цена

Камерата за видеонаблюдение Tenda IC7-LRS е налична в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на китайския производител. Устройството коства към 85-90 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 36 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР