Температурите над 30 градуса и парещото слънце, което няма никакво

...
Температурите над 30 градуса и парещото слънце, което няма никакво
Коментари Харесай

8 необикновени коктейла, с които да освежите лятото

Температурите над 30 градуса и парещото слънце, което няма никакво желание скоро да си върви, носят със себе си жаждата за нещо свежо, леко и лятно за пиянство.

Предпочитаме го с лек алкохолен градус за въодушевление и доста лед за разхлаждане от горещините.
 Кирил Петков: 2 авг 2022 | Служебното държавно управление на Гълъб Донев пое ръководството от кабинета на Кирил Петков на формалната гала...
Да, летните коктейли са ни в главата и в фантазиите. Вече предвкусваме по какъв начин ще си забъркаме доза прохлада в чаша, която да ни придвижи на някой съблазнителен плаж най-малко въображаемо. Бонус точки получават късметлиите, които фактически се любуват на питието си на плажа.

Но за какво да прибегнем към до болежка познатите оферти? Вижте кои са най-необикновените коктейли в целия свят, чието опитване би било същинско предизвикателство!

Bubble Bath Martini

Опитайте го и ще се почувствате толкоз спокойни, колкото след същинска топла вана. Съдържа маково семе, течна лавандулова есенция, пяна с мирис на роза, джин и вермут.

Полковник Паркър (Colonel Parker)

Коктейлът е кръстен на управител на. Тази напитка е като десерт, само че със зашеметяващи последици. Съдържа в себе и бърбън “Four Roses”, ванилов сладолед и фъстъчено масло.

Мартини “Сирене и ананас” (Cheese and Pineapple Martini)

Питие, което сплотява нетипични усети, само че и което несъмнено си заслужава да се опита. Съдържа: Порт, Grand Marnier, ананас, пюре от смокини, яйчен белтък, лимонен сок.

Meatequita

Напълно щуро предложение и в действителност един от най-необикновените коктейли, доказващи, че всичко може да бъде превърнато в пиво. Съдържа: инфузия на текила с чоризо, зеленчуков сок, балсамов оцет, пушена морска сол, пипер, порт и всичко това, гарнирано с ленти пастърма и гриловано чоризо.

И още на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР