Темите на форума разглеждат авангардното знание за иновации и най-модерните

...
Темите на форума разглеждат авангардното знание за иновации и най-модерните
Коментари Харесай

Innovation Explorer 2022: Най-новите тенденции в икономиката и технологиите

Темите на форума преглеждат авангардното познание за нововъведения и най-модерните постижения на човечеството в технологиите. Футуристът Давид Пасиг от израелски генезис ще показва диалог с неестествен интелект; математичката Хана Фрай по какъв начин математическите модели изясняват историята; макроикономистът Атанас Пеканов ще показа най-модерните трендове в икономиката; анализаторът Стела Въчева от Лондон данни за промишленостите и продуктите; Томас Мец ще опише бъдещето на подвижността и транспорта; Бертолд Карлик - историята и развиването на промишлеността за дялов и рисков капитал в Европа и т. н.

Най-младите започващи компании в областта на климатичните дейности ще показват пред гостите на форума своите новаторски артикули.

Екипът на Иновейшън Стартър, който стои зад организацията на форума в България, е подготвил и изненада за всички посетители - първата книга, която показва повсеместен разбор на тактиката, политиките и опциите пред нововъведенията в България излезе от щемпел таман за събитието - Мисли нататък. Бъдещето е зад ъгъла (Поглед към нововъведенията в България).

За поредна година форумът подчертава върху нововъведенията като средство и посока за икономическото развиване на България и показва фундаменталните промени, които настъпват в света и движат човешкия напредък.

Повече информация може да намерите на уеб страницата на събитието.

Форумът се осъществя с медийната поддръжка на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР