Темата за климатичните промени все повече излиза на преден план,

...
Темата за климатичните промени все повече излиза на преден план,
Коментари Харесай

Добре дошли в устойчивия офис!

Темата за климатичните промени от ден на ден излиза на напред във времето, а с това се усилват и опитите да откриваме и постановяваме от ден на ден устойчиви екологични решения, които не вредят на природата. Такива има и за офиса – ето защо да помислите, в случай че към този момент сте се върнали на работното си място след пандемията, или пък сте си организирали пространство за работа у дома.

По-малко хартия

Опитайте се да ограничите ненужното принтиране, в актуалния офис то към този момент не е належащо, защото другите възможности му включват изпращането на файлове по имейл и предпазване в облачно пространство.

Без пластмаса

Заменете пластмасовите чаши за еднократно прилагане с шише, направено от различен материал, което да употребявате всекидневно. Ако е допустимо, компанията ви може да брандира такова за всички чиновници.

По-малко стопляне и изстудяване

Това е един от методите да намалите потреблението на сила и да редуцирате разноските си. Не оставяйте климатиците включени през нощта, съобразявайте облеклото си с температурата в стаята, с цел да не ви е прекомерно студено или прекомерно топло.

Повече растения

Ако имате задоволително пространство, пробвайте да облагородите средата, в която работите, с растения. Насърчете сътрудниците си да създадат същото. Зелените решения постоянно са добра концепция, тъй като са освежаващи и успокояващи.

Рециклирайте

Опитайте да събирате разделно отпадъците си, тъй че да можете да ги предадете за преработване по-късно. Не изхвърляйте офис принадлежностите, които могат да се употребяват още веднъж.

По материал на Work Design
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР