Темата в новото издание на традиционното за Бургас цветно изложение

...
Темата в новото издание на традиционното за Бургас цветно изложение
Коментари Харесай

90 фирми, 28 от тях цветни, заявиха участие във „Флора Бургас’2018“

Темата в новото издание на обичайното за Бургас цветно ревю " Флора " - " С взор в бъдещето ", се оказа доста завладяваща. Своето присъединяване обявиха към този момент 90 компании. 28 от тях са производители и търговци на цветя, с четири повече от предходната година.

Новото издание на ревюто ще се организира в интервала 28 април - 7 май и ще се разгърне в три зони:

- Алеите към експоцентъра ще бъдат изпълнени с търговци и производители на цветя и паркова мебел. Посетителите ще имат опцията освен да купят цветя за своите градини и домове, само че и да получат професионални препоръки за тяхното развъждане. Вече обичайната част от ревюто са БИО и АРТ зоните, където се оферират красиви и потребни предмети и артикули, съобразени с тематиката.

- Залите на " Флора " ще се трансфорат в изложбена повърхност за разрастване на тематиката " С взор в бъдещето ". Своето въображение и гений ще показват всички декларирали присъединяване компании, флористи и създатели. Очакваме от тях атрактивни футуристични аранжировки и съоръжения.

- За да е още по-вдъхновяващ десетдневният пъстър празник, той ще бъде допълнен от демонстрации, презентации, семинари, музика и куклен спектакъл. Цялата съпътстваща стратегия ще се развива на особено построена сцена навън.

Темата и концепцията на цветното ревю бе ентусиазъм и за млади създатели на образното изкуство. Специално за " Флора Бургас` 2018 " студенти от Национална художествена академия нарисуваха модели за плакати, отдадени на събитието. Стилната създаването на студентката Ивона Пейчева е определена да стане част от рекламата на ревюто.

Очаквайте още вести за събитието, а до тогава следете детайлности за участниците, информация за съпътстващата стратегия с демонстрации и всичко, обвързвано с Национална галерия на цветя " Флора Бургас`2018 ", във фейсбук страницата на експоцентър " Флора ": https://www.facebook.com/floraburgas/, както и на особено основаното за ревюто събитие: https://www.facebook.com/events/287515925067177/?active_tab=discussion.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР