Темата с миналите животи и преражданията вълнува хората от поколения.

...
Темата с миналите животи и преражданията вълнува хората от поколения.
Коментари Харесай

Според годината на раждане: Какви сте били в минал живот и като какви ще се преродите

Темата с предишните животи и преражданията вълнува хората от генерации. Разбира се, не всеки има вяра в тези неща, а и не е нужно. Не всичко във Вселената може да бъде обяснено или разбрано. Все още никой не може да потвърди сигурно дали съществува живот след гибелта, дали хората в действителност се прераждаме или всичко приклюва изрично при нашата гибел.

Има доста теории, че годината ни на раждане може да разкрие какви сме били в минал живот и даже като какви ще се преродим. Предлагаме ви през днешния ден да се позабавляваме дружно и да ревизирате какви сте били в предишния си живот!

Съгласно това, в коя година стe били родeни, можe да разбeрeтe какви стe били и какви щe бъдeтe при слeдващото си прeражданe. В гакерията ни ви давамe 4 групи с избран брой години,  в случай че вашата година на раждане попада в дадена група, то щe можe да разбeрeтe предходната, актуалната и бъдeщата си орис!

С мигане и усмивка, несъмнено!
 Какви сте били в минал живот и като какви ще се преродите  Какви сте били в минал живот и като какви ще се преродите  Какви сте били в минал живот и като какви ще се преродите  Какви сте били в минал живот и като какви ще се преродите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР