Офисът на Regus в Пловдив ще се помещава върху 500

...
Офисът на Regus в Пловдив ще се помещава върху 500
Коментари Харесай

Вторият Regus за Пловдив ще е в Kamenitza Office Park

Офисът на Regus в Пловдив ще се обитава върху 500 кв. м в Kamenitza Office Park на Георги Тотев. Това е пета за страната и втора в града локация на IWG, световният водач в предлагането на хибриден метод на работа. Цените в новото coworking пространство ще стартират от 295 лева за едно работно място.
Световният водач в даването на хибридни офис площи IWG усилва наличието си в България като отваря втора локация под марката Regus в Пловдив. Това излиза наяве от прессъобщение, публикувано от PR организация " Чаптър 4 България " преди дни. Като локален сътрудник е разгласен Георги Тотев, притежател на офис постройката Kamenitza Office Park, в която от декември ще се обитава новото coworking пространство. Той е и брат на някогашния кмет на Пловдив Иван Тотев.
Regus - 2 и неговият адрес
Новата локация на Regus в града под тепетата ще отвори през декември върху 500 кв. м в Kamenitza Office Park на бул. " Източен ". В нея ще може да бъдат наемани независими, споделени офиси и конферентни зали. Офис постройката Kamenitza Office Park е открита през януари 2020 година Тя разполага с 10.5 хиляди кв. м разгъната застроената повърхност (РЗП), разпределени на осем етажа и под земята паркинг, върху терен от 1250 кв. м. Проектът за нея е на британската Stephen George Architects, а като A1, Draft Kings, Scale Focus, Reward Gateway, Speed Flow и Uniqa.

Сградата е първата приключена от, който следва да бъде построен на терен от 30 дка на някогашната пивоварна в Пловдив. Земята беше купена през август 2017 година за 13.4 млн. лева от три сдружения ( " Каменица хил резиденсис ", " Каменица парк ", " Каменица офис парк " ) на Георги Тотев и от " Каменица хил инвестмънт ", което е обвързвано със строителната " Сиенит " и. Фирмите на Тотев закупиха 16.8 дка, а " Сиенит " 13.6 дка. Частта на Тотев от комплекса е съвсем подготвена.
Реклама Местният сътрудник
В прессъобщението от IWG оповестяват, че в новата пловдивска локация ще си партнират с Георги Тотев, " добре прочут вложител в областта на хотелиерството ". Тотев е, само че съгласно Търговския указател притежател на този хотел е майка му Роза Тотева.

Георги Тотев е шеф и на сдружението " Каменица Офис Парк ", притежател на едноименната постройка. През ноември 2021 година измежду действителните притежатели на постройката в Търговския указател е вписан и брат му Иван Тотев - някогашният кмет на Пловдив от ГЕРБ. През 2021 година " Каменица Офис Парк " има доходи 2.7 млн. лева и 933 хиляди лв. облага.

Страните не дават детайлности за естеството на партньорството. Знае се единствено, че не е франчайз. Очевидно не е и чист наем, тъй като Георги Тотев е представен да споделя, че " с IWG като водещ снабдител, открих съвършената капиталова опция ". От Regus обясниха, че обектът ще е под тяхно ръководство и те ще имат грижата за намиране на наематели. Чия и в какъв размер е инвестицията в пространствата, не се прецизира.
IWG и България
International Work Group (IWG) е световен водач в предлагането на хибриден метод на работа в съвременни и софтуерно оборудвани работни пространства. Началото на компанията е обвързвано с основаването на Regus през 1989 година в Брюксел от Марк Диксън. Днес IWG оперира посредством четири марката - Regus, Signature, Spaces и HQ и има над 3300 местоположения в над 120 страни по света. В тях работят над 8 млн. души, а чиновниците на компанията са над 10 хиляди индивида.
Реклама
В България Regus идва през 2007 година и сега има четири местоположения под този бранд с обща повърхност към 5150 кв. м. В София обектите са в Landmark Centre - против италианското и австрийското посолства, в офис постройка на бул. " Тотлебен " 53-56 (първата локация в страната) и в хотел Ibis наоколо до Терминал 1 на " Летище София ".

се намира в Ili office center на бул. " Васил Априлов " и отваря през февруари 2018 година Откриването на втората е планувано за декември, а през февруари 2023 година ще има и четвърта за София - в European Trade Centre на бул. " Цариградско шосе ".

Месечните цени на човек в локациите в България са сред 225 лева за офис пространствата в Ibis и 565 лева за тези в идеалния център на София.

От IWG разясниха за " Капитал ", че търсенето в страната на хибридни работни решения нараства с бързи темпове и че " Пловдив е значима област за напредък и нашата агресия в града е удостоверение за огромното търсене на съществуващата ни локация ". Завявят, че ще продължат да отварят нови местоположения в сходство с възходящото търсене на хибридна работа, в това число и под другите си марки, без да показват от кои по-точно.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР