TELUS International няма никакви връзки с руското правителство. Фалшиви обвинения

...
TELUS International няма никакви връзки с руското правителство. Фалшиви обвинения
Коментари Харесай

Meta защитава TELUS за модерацията им на български във Facebook - Медии

TELUS International няма никакви връзки с съветското държавно управление. Фалшиви обвинявания бяха отправени към нашата компания в България - че целеустремено поддържа съветското държавно управление, като непозволено отстранява изявления и сметки, които подлагат на критика съветския режим, и оставя съветска агитация в обществената мрежа. В резултат на тези безпочвени обвинявания нашите чиновници станаха обект на унизителни изявления, които прераснаха в тормоз. Екипът ни е отпаднал от тази продължаваща обстановка и заканите към нас. Тормозът би трябвало да престане. Ние ще предприемем всички стъпки, с цел да защитим екипа си.

Това съобщи Мерилин Тифинг, основен корпоративен шеф на TELUS International - компанията, виновна за модерирането на част от наличието във Facebook, по време на чуване в парламентарната комисия по електронно ръководство и осведомителни технологии. Изслушването беше на тема  " Социалните мрежи в България – модериране на изявления и мнения, независимост на изложение в интернет пространството и недопускане на цензура и деформиране на публичните настройки. "

Миналата седмица В демонстрацията се включиха хора, които считат, че са незаслужено блокирани в обществената мрежа поради проевропейски и антикремълски позиции.

От Meta, компанията майка на Facebook, не изпратиха собствен представител, само че ръководителят на комисията Калина
Абитуриентски мъжки костюми
Константинова (ПП) прочете тяхно мнение по въпроса при започване на съвещанието. Становището е написано от Якоб Туровски, началник на отдел " Обществени политики " в Meta за Централна и Източна Европа:

" Ние използваме композиция от изкуствен интелект и над 15 000 хора рецензенти, за които даденият език е майчин. Те работят 24 часа и 7 дни в седмицата в над 20 местоположения по света. Трябва да са локални поданици, с цел да схванат дадена дума - надлежно български модератори ревизират българското наличие. Нашите политики са извънредно подробни, с цел да лимитират опцията за пояснение и субективизъм. "

От писмото на Туровски излиза наяве, че задачата на Meta e двама души да вземат решение по даден проблем, когато преценят дали са нарушени разпоредбите на Facebook. Всяка седмица компанията организира одити във всички свои екипи за обзор на наличие, с цел да стане ясно къде са позволени неточности и по какъв начин те могат да бъдат отстранени.

Туровски написа, че Meta е наясно, че постоянно подтекстът е основен и тяхната технология не може да е сигурна дали обявата съдържа тормоз или има политически колорит. Наказанието се дефинира според от характера на нарушаването и историята на

дадения консуматор. Ако даден консуматор не е склонен, може да изиска още един обзор. И в случай че Meta са премахнали обява, която не опонира на разпоредбите им - ще я върнат, настояват от компанията.

" TELUS е един от многото снабдители, които използваме за модерирането на наличие. Всички наши снабдители минават през непоколебим и самостоятелен одит. Нашите одити на TELUS демонстрираха високи равнища на акуратност. Въз основа на скорошни изказвания за пристрастност за нашето модериране организирахме спомагателни одити, на които не установихме нищо неправилно ", написа още в мнението на Meta.

Meta прецизират, че нямат право да дават информация на парламентарната комисия за наличието на договорите им с TELUS. Корпоративният шеф на TELUS International Мерилин Тифинг, пристигнала от Канада особено за чуването, съобщи, че в България са били публикувани погрешни изказвания по отношение на активността на TELUS у нас.

" Гордеем се с работата на нашите екипи - за това, че обезпечават безвредна работна среда. Имаме общоприети за промишлеността конфиденциални клаузи, които ни не разрешават да обсъждаме договорите с нашите клиенти, както и с нашите работодатели. TELUS не може да приказва от името на Meta и по конфиденциални аргументи ние няма да отговаряме

на въпроси, свързани със спецификата на процеса на ревизиране на наличие на нашите клиенти ", сподели Мерилин Тифинг.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg