Телевизия Russia Today върна в ефир водещият Антон Красовски, който

...
Телевизия Russia Today върна в ефир водещият Антон Красовски, който
Коментари Харесай

Russia Today върна в ефир водещият, който призоваваше за насилие към украински деца

Телевизия Russia Today върна в ефир водещият Антон Красовски, който беше отхвърлен от работа за апел украински деца да бъдат " изгаряни и давени ", тъй като не харесвали изискванията в съветска окупация.

На канала за документални филми на RT е излъчено предаване с негово присъединяване " Спорт. Русия: XXI век ".

Припомняме, че основният редактор на финансираната от Кремъл телевизия Маргарита Симонян разгласи, че приключва присъединяване на Красновски четири дни откакто той прикани в ефир да бъдат " горени и давени " украински деца.

" Може би Антон ще изясни с какво краткотрайно лудост беше провокирано това и по какъв начин му се откъсна от езика. Трудно е да допускам, че той откровено счита, че би трябвало да се давят деца. В сегашния миг приключвам съдействието с него, доколкото нито аз, нито останалия колектив на RT не можем да позволим даже мисълта, че някой от нас споделя сходна дивотия ", написа тя в профила си в Telegramm.

През януари тази година Красовски сподели неприлични жестове в ефира на съветската пропагандна телевизия RT и съобщи, че съветската войска ще влезе в Украйна, тъй като „ Украйна е наша земя ”. Това се случва на фона на скупчването на десетки хиляди съветски бойци покрай Украйна.

" Ще нахлуем в Украйна. Ще вземем вашата конституция и ще я изгорим на Майдана, ще изгорим и вас (украинците). Украйна е наша земя ", съобщи политическият публицист Антон Красовски, отправяйки и непристоен жест.

Красовски, който е шеф в канала RT, беседва с Александър Баунов – теоретичен помощник в московския център „ Карнеги ”. Красовски си разрешава обидни думи към украинците и споделя, че те не би трябвало и да си мечтаят за участие в НАТО.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР