„Телевизия Европа” купува радио „105,6 Новините сега“ – последният проект

...
„Телевизия Европа” купува радио „105,6 Новините сега“ – последният проект
Коментари Харесай

"Телевизия Европа”" купува радио "105,6 Новините сега"

„ Телевизия Европа” купува радио „ 105,6 Новините в този момент “ – последният план на най-бързо разрастващата се радио група “Оберон”.

Проектът е без еквивалент в България с 24-часовата си стратегия, състояща се от вести и осведомителни излъчвания. Новото име на радиото е „ Радио Европа – Новините в този момент “. Сливането ще обезпечи на радио аудиторията достъп в действително време до новините и публицистиката на „ Телевизия Европа”, оповестиха от малкия екран.

Този тип съдействие сред телевизия и радио в последните няколко години несъмнено сподели, че е сполучлив метод за увеличение обсега на публиките както на радио, по този начин и на телевизионните канали. Слушането на радио стратегии в колите в София е увеличено в пъти и сходен тип симбиоза на лъчение доближава до доста слушатели в трафика на огромния град.

Високо професионалната журналистика на ТВ Европа ще се съчетае с динамичния формат на радио „ 105,6 Новините в този момент “. Звездният екип радио водещи Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова ще редуват изявите си с авторитетни журналисти и анализатори като Георги Коритаров, Николай Лефеджиев, Ани Балджиян, Димитър Вучев, Кузман Илиев, Владимир Сиркаров, Антон Тодоров и доста други. Очаква се стартът на плана да бъде в средата на месец април тази година.

Плановете на двете медийни групи са за разширение на покритието на „ Радио Европа – Новините в този момент “ посредством присъединяване в състезания за лицензии и придобиване на съществуващи радио канали в страната.

Новинарските излъчвания на “Радио Европа-Новините в този момент “ ще продължат да се излъчват във всички градове, покривани от сигнала на радиостанциите Фреш, ФМ+, Зи Рок и Мелоди – с над 40 предавателя в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР