Телевизионни рубрики на живо правят четвъртокласници от пловдивското ОУ Драган

...
Телевизионни рубрики на живо правят четвъртокласници от пловдивското ОУ Драган
Коментари Харесай

Училището е супер! ТВ канал и “Стани богат със знания правят в ОУ Драган Манчов

Телевизионни рубрики онлайн вършат четвъртокласници от пловдивското ОУ " Драган Манчов ". Децата ще влязат в ролята на кореспонденти и водещи, ще приказват за история, просвета, общество и музика, описаха за Plovdiv24.bg от учебното заведение. Инициативата е част от станалата към този момент традиция " Декада на отворените порти ", която продължава до 23 март.

" Училището ни се трансформира в огромна сцена за всички деца ", показа шефът Борис Златарев. По думите му по този начин децата могат да покажат наученото по забавен и занимателен метод.

И още - клубовете “Компютърни магии " и “В света на геометричните фигури " ще показват сложните науки по елементарен метод. Най-добрите четвъртокласници ще мерят литературни и граматични умения в състезание по четене с схващане. Други ще се потопят във вълшебния свят на книгата със " Смехотворният газ ". Третокласниците пък към този момент превзеха учебната сцена със " Стани богат със познания " и потвърдиха, че дружно могат и знаят повече за българската история и език, математика и британски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР