Телевизионната звезда Мария Игнатова замени Димитър Рачков с по-млад негов

...
Телевизионната звезда Мария Игнатова замени Димитър Рачков с по-млад негов
Коментари Харесай

Мария Игнатова смени Рачков с негов колега

Телевизионната звезда Мария Игнатова размени Димитър Рачков с по-млад негов сътрудник, който обаче е ритал с Меси в "Барселона ", оповестява "Телеграф ".

Говори се, че русокоската сега излиза с Кристиян Милатинов – един от двамата българи играли за представителния младежки тим на Барса. Сега той е прочут на феновете от най-новия сериал "Полицаите от края на града ".

Новоизлюпената двойка не се крие и екип на изданието ги хванал в крачка да интимничат на публично място. Двамата били видяни да купонясват в столичен клуб до ранни зори.

От известно време се носят клюки, че Мария и Рачков още веднъж са се събрали след няколкомесечна разлъка, само че това не дава отговор на истината. По всичко проличава, че русокоската е щастлива в обятията на новия си обичан, който е по-млад от нея и не счита да се връща обратно към остарялата си възлюбена.

Според осведомени напрежението сред двамата някогашни сега е по-голямо, тъй като новият на Мария също работи под продуцентската настойчивост на Маги и Джуди Халаваджиян. Игнатова също се снима в поредицата, само че няма общи подиуми с Рачков.

Кристиян Милатинов е единствения българин, който доближава до юношеския тим на Барселона и е имал опция да рита дружно с Меси и Пике. След това работи като модел, придобива опит от разнообразни актьорски школи в Испания, Ел Ей и Мексико.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР