Телевизионната поредица по The Last of Us най-после е реалност.

...
Телевизионната поредица по The Last of Us най-после е реалност.
Коментари Харесай

Бела Рамзи счита, че е твърде вероятно да видим втори сезон на The Last of Us

Телевизионната поредност по The Last of Us най-сетне е действителност. Всички чакаха години наред този план да се реализира и той най-сетне е действителност, с помощта на HBO. Гледаемостта на сериала се усилва с всеки минал епизод, до момента в който феновете на играта и тези, които не познават към момента света, който Naughty Dog са основали, се усилват пред екраните. Адаптацията на първия сезон на The Last of Us следва събитията от първата игра, като разкрива и част от предисторията на пост-апокалиптичния свят и до момента в който едни се питат какво ще се случи до последния девети епизод от първия сезон, други към този момент си задават въпроса дали и по кое време ще има втори сезон. За вероятната поява на подобен неотдавна се изрече една от звездите в The Last of Us – Бела Рамзи, която влиза в ролята на Ели.

„ Ако хората не престават да го гледат, то мисля, че втори сезон е много евентуално да има “, отбелязва Рамзи в неотдавна обещано изявление за Би Би Си. „ Всичко зависи от хората от HBO “.

В края на седмицата е премиерата на третия епизод от първия сезон и неотдавна HBO ни показа филмов откъс към него, в което ще забележим Ник Оферман, който познаваме, като великия Рон F**** Суонсън от „ Паркове и отдих “.

Би било най-малкото необичайно да няма втори сезон на The Last of Us вземайки поради големия брой фенове, който първия сезон събира до този миг. Сериалът не облагодателства само HBO. През предходната седмица, че в дните преди излъчването на първия сезон (а евентуално и след това), първата игра от света на The Last of Us е отбелязала голямо нарастване в продажбите си.

Междувременно Гугъл взеха решение да отбележат излизането на телевизионната поредност по автентичен метод. Ако потърсите The Last of Us в търсачката, дружно с резултатите, в долната част на екрана ще ви се появи изображение на гъбка в алено. Кликнете върху нея един-два пъти и вижте какво ще се случи.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР