Телевизионната легенда Лилия Вучкова очаква внуче съвсем скоро. Малката й

...
Телевизионната легенда Лилия Вучкова очаква внуче съвсем скоро. Малката й
Коментари Харесай

Кака Лили ще става баба

Телевизионната легенда Лилия Вучкова чака внуче напълно скоро. Малката й щерка – репортерката от Би Ти Ви Елица Кънчева, се е омъжила в деня за Съединението на България и чака първото си дете. Бъдещата майка към този момент не върви на работа, а се приготвя за първото си раждане, научи HotArena.

Че дъщерята на Кака Лили, както децата на соца познават Лилия Вучкова, ще става майка, бе обявено в предаването „ Тази събота и неделя ” персонално от водещата Александра Кръстева. Младата Елица, която в последната година беше кореспондентка в предаването, към този момент е излязла в полагащия й се по закон отпуск по майчинство 45 дни преди термина. Тя е решила да мине под венчило малко преди идването на детето на бял свят. Щастливият жених и предстоящ баща е набиращият все по-голяма известност млад политилог Димитър Ганев. И той, и Ели са дискретни по отношение на своята връзка, само че Ганев постоянно гостува в телевизионните студиа, с цел да разяснява политическия живот на страната, и най-вероятно запознанството с дъщерята на Кака Лили е станало точно около някое от тези негови участия. Двойката избра да подписа брак на знакова за българската история дата – денят на Съединението, 6 септември. Тази година той се падна в неделя – денят, който съгласно православната черква е най-подходящ за венчавки.

И булката, и младоженецът, и техните най-близки родственици избраха да скрият от необятната общност фотосите от празника. Колегите на Кънчева от Би Ти Ви обаче не бяха по този начин дискретни и пуснаха част от фрагментите непосредствено в ефир на „ Тази събота и неделя ”, тъй че всички фенове да се порадват на красивата млада двойка. Снимки на булката разгласява и нейната фризьорка, с цел да се похвали с прическата, която е сътворила за сватбата. Дъщерята на Кака Лили в предишното се е изявявала като модел , в това число на прически, и същата фризьорка се е упражнявала върху косата й по всевъзможни мотиви. писа Уикенд.

За Кънчева се счита, че е от сой. Освен, че е щерка на първата водеща на именитото предаване „ Милион и едно стремежи ”, тя има „ благороден ” ефирен корен и от страна на татко си – Любен Кънчев. Той прекарва над три десетилетия от живота си като сценарист в Детска редакция на Българската национална телевизия, където както е известно, по времето на соца не попадаше какъв да е. Самата Елица стартира кариерата си в Българска национална телевизия, а преди да се трансферира в Би Ти Ви, работи като кореспондент в предаването „ Култура.БГ ”, което по това време към момента се назовава „ Денят стартира с просвета ”. Тя е и водещ на предаването за забавни направления и забележителности „ 10 000 крачки ”. Специализирала е във Франция и най-вероятно бъдещото бебе също като нея ще бъде възпитавано в духа на франкофонството.

Димитър Ганев не може да се похвали с известни родственици , само че пък самият той съумява да стане много известно лице с телевизионните си мнения в разнообразни настоящи излъчвания. Освен това на 33-годишна възраст към този момент е съсобственик на социологическа организация – все по-популярната „ Тренд ”, защитил докторска дисертация, има една книга и много научни публикации зад тила си и преподава в Софийския университет. С такова родословие от бебето, което е на път, се чака най-малкото да бъде вундеркинд.
След следващата бременност в журналистическия екип обаче шефовете в Би Ти Ви са пред нервна рецесия. Елица бе назначена преди време като кореспондент в „ Тази събота и неделя ”, с цел да замести Поли Гергушева, която стана водеща на мястото на бременната тогава за първи път Петя Дикова. После Поли забременя на собствен ред, а Петя забременя с второ дете. И двете са в майчинство, а в това време в майчинство излезе и самата Елица. Кой ще работи, до момента в който публицистите се занимават с бебета, към този момент в Би Ти Ви нямат визия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР