Телевизионната адаптация на Fallout няма да следва познат от игровите

...
Телевизионната адаптация на Fallout няма да следва познат от игровите
Коментари Харесай

ТВ сериите по Fallout на Amazon ще представя оригинална история

Телевизионната акомодация на Fallout няма да следва прочут от игровите серии сюжет. Разкритието по отношение на сериите на Amazon беше направено от продуцента в Bethesda Тод Хауърд в подкаста на Лекс Фридман.

За разлика от идната телевизионна акомодация на The Last of Us на HBO и Halo на Paramount, Amazon избират да не употребяват позната история от видеоигрите. Действието

ще се развива в част от света на Fallout, която геймърите не са имали опцията да посетят до този миг. Това от една страна ще разреши на хората, които не са играли някоя от игрите, да се насладят изцяло на прекарването без да им се постанова да имат познание за предисторията, до момента в който геймърите ще се насладят на нещо ново, само че в това време и познато.

„ Идеята ни беше да разкажем история, която се вписва в света, който към този момент сме основали. История, която не нарушава никакви правила, има задоволително връзка с игрите, само че не е техен преразказ. Съществува в същия свят, само че си е нещо лично и неповторимо, тъй че обогатява този свят. И в това време, хората, които не са играли играта, които не знаят какъв брой вманиачен по един готин метод света на Fallout е, могат да гледат сериите “, изяснява Хауърд.

Той към този момент е споделял, че през годините е имало няколко случаи, в които студиа са търсели Bethesda за основаването на филм по Fallout 3 или 4, само че желанието му постоянно е било да бъде направено нещо, чието деяние се развива в същата галактика, като тази на игрите, само че друго от самите игри.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР