Телец През дадения период бъдете внимателни към своя партньор. Имайте предвид,

...
Телец
През дадения период бъдете внимателни към своя партньор. Имайте предвид,
Коментари Харесай

Не Само Времето Става Горещо, Алена Предупреждава, Че Следващата Седмица Ще Е Същинска Жега В Живота На Тези Зодии! Повратни Моменти За

Телец
През дадения интервал бъдете деликатни към своя сътрудник. Имайте поради, че неговите препоръки към вас са доброжелателни, не ги приемайте враждебно. В службата недружелюбен сътрудник може да се опита да ви навреди. Не сте изчистили недоразумения или остарели вражди и това ще стартира да ви тежи. Ще бъдете отворени към другарство.

Близнаци
Сега ще бъдете по-смели от нормално – завършек на рестриктивните мерки, пред вас ще се отворят доста нови благоприятни условия. Можете сполучливо да започнете образование. В работата и в персоналните връзки също ще ви върви. Ще имате зелена светлина да реализирате някаква своя концепция и ще получите нужната поддръжка от другари, родственици или сътрудници.

Рак
Предстои седмица, в която ще регистрирате интензивност във връзка с дома си. Избягвайте да се въвличате в спорове и се стремете да постигате съгласие, като действате рационално. Обърнете по-голямо внимание на почивката, на спорта и на креативните действия. Възможно е към края на интервала да получите ненадейно предложение, което да открие пред вас нови вероятности.

Лъв
През идната седмица внимавайте да не зародят недоразумения и неразбирателства, също и да не попаднете в неразбираеми обстановки в партньорските си връзки. Темата за дома ви и ситуацията в него ще бъде настояща. Опитайте се да погледнете обективно на това, което се случва, преценявайте добре обстановката от всички страни.

Дева
Най-добре ще бъде да се фокусирате върху измененията, които е належащо да извършите във всички области на живота си. Енергията и жизнеността ви ще се усилят, а опитите ви да се утвърдите ще се увенчаят с триумф. Способни сте да извършите велики каузи, а настройката ви за това също ще е от голяма важност. Трябва да се възползвате от възможностите, които ориста ще ви сервира.

Везни
Би било добре да отделите внимание на партньорските си връзки и да поработите по значимите за вас тематики, да си извършите равносметка. Намерете време да се оттеглите в усамотение и да се заредите с сила. Пребиваването измежду природата ще ви се отрази добре. Избягвайте да се въвличате в спорове в службата.

Скорпион
През седмицата ще бъде добре да се движите и да поддържате връзка повече, да създавате нови служебни контакти, за какво не и с хора в чужбина. По отношение на любовния ви живот обстановката като цяло ще е удобна. Единствено се стремете да избягвате спорове, действайте с разсъдък и постигайте съгласие. Не се поддавайте на прекомерно мощните страсти.

Стрелец
Седмицата е подобаваща за пътувания и за определяне на контакти. Ако планирате да започнете образование, може сполучливо да се впуснете в това. След сряда е допустимо да изпитате по-голямо напрежение. Може да поработите върху убежданията си, върху моделите, които диктуват държанието ви и да се освободите от всичко, което се подготвени да пуснете.

Козирог
Темата за контактите ви с другите ще бъде изключително настояща и нещо съществено ще се случи в тази сфера на живота ви. Моментът е доста добър да обърнете по-голямо внимание на хората в дома си. При всички случаи идващите дни ще бъдат изпълнени с страсти и мъчно ще съумеете да запазите успокоение.

Водолей
През идните дни не се надявайте, че всичко ще се случва елементарно и по проект. Този път ориста няма да ви прави дарове, ще би трябвало да се потрудите сами, в случай че желаете да постигате задачите си. В персонален проект внимавайте, тъй като приказките на някои хора са прекомерно красиви, с цел да бъдат истина. Не се захващайте за всяка сламка, която ви подават.

Риби
Навлизате в интервал, през който ще се развивате личностно, ще стигате до съгласие с близките, пред вас ще се отварят благоприятни условия за контакти и пътувания. Идната седмица носи по-големи провокации. Гледайте да сте в естетика със себе си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР