Телепортацията и Зона-51, са известни със своята мистериозност и потайност,

...
Телепортацията и Зона-51, са известни със своята мистериозност и потайност,
Коментари Харесай

Просвещението

Телепортацията и Зона-51, са известни със своята тайнственост и мистериозност, които са се трансформирали в обект на любознанието и спекулации за доста хора. Една от най-интригуващите теории, свързани с Зона-51, е обвързвана със загадката на телепортацията и вероятния опит, обвързван с превозване на извънземен уред.

Идеята за телепортацията е въодушевила фантазиите на хората в продължение на епохи. Въпросът дали е допустимо да се преместваме от едно място на друго мигновено, без да прекосяваме през пространството сред тях, е провокирало бурни диспути и научни проучвания. И макар че не сме постигнали на практика реализация на телепортацията, съществуват хипотези и теории, че извънземни цивилизации или високо развити софтуерни организации могат да бъдат в положение да я осъществят.

Зона-51 се появява в подтекста на тези теории за телепортацията.

Спекулациите стартират да се популяризират, в тайните лаборатории на Зона-51, където са провеждани опити за превозване на извънземен уред. Въпреки неналичието на публични потвърждения или доказателства, непокътнатите характерности на Зона-51 и поддръжката на тайнствеността към нея подхранват тези теории.

 Телепортацията - Загадката от зона 51

Тайната и загадъчността, свързани с Зона-51, подтикват въображението и основават неспокойствие. Много се питат какво се е случило с възможния опит по телепортацията, извършен в Зона-51, и за какво не се повторил. Неизвестността към тези въпроси задълбочава загадката и оставя място за другите теории и диспути.

През 2018 година Стивън Гриър, американски уфолог, се срещнал с двама някогашни чиновници на Зона 51. Той не разкрил имената им, само че разказал за забавен опит, в който взели участие извънземни технологии. През 70-те години авариралите и свалени извънземни транспортни средства са доставени в тази секретна военна база. Събеседниците съобщили за известните им 9 случая на доставка на такива предмети.

През 1973 година бил извикан един от учените в хангара на Зона 51.

В този хангар имало мощно развалена летяща машина с формата на диск. През първите 6 години инженерите се пробвали да схванат, по какъв начин тя въобще лети, защото нямало такива технологии даже в теоретичната физика. Основното съмнение било, че в пространството има избрани зони, като портали, и е допустимо да се придвижвате сред тях. Но дано да, поговорим за телепортация.

 Телепортацията - Загадката от зона 51

За да се реализира придвижването, извънземният уред бил възобновен въз основа на знанията и опциите на инженери и учените. Стартирането му се състояло през 1982 година Експерименталната режисура включвала ремонтиран модифициран транспортен съд, в който били сложени двама водачи доброволци. Храната била разтвор от тежка вода, живачни соли и веществото, което се намирало вътре в НЛО-то по време на рухването. Не било допустимо да се откри, какъв тип течност е, защото не се поддало на известните закони на физиката. Останалите съставни елементи били разпознати и възпроизведени.

Много от скептиците измежду инженерите уверили,

че е невероятно да се пусне уред с такова гориво и най-лошото е, че при положение на злополука разлятата течност би била смъртоносна за всички живи същества. Експериментът обаче бил извършен. На 17 август 1982 година в подземния бункер на Зона-51 е тестван първообраз на устройство, което се движи посредством телепортация. Според очевидци обектът е липсващ за няколко секунди. Освен това това не беше съпроводено от светкавици или тон, просто изчезна, както изчезва изображението на холограма.

 Телепортацията - Загадката от зона 51

Няколко минути по-късно устройството се появило още веднъж на същото място. Пилотите-доброволци трябвало да кажат, къде се намират, само че те били безусловно зазидани в рамката на кораба. Естествено не успяли да оцелеят. Нещо се объркало, само че какво тъкмо, не се схванало.

Експертната комисия счела, че телепортацията е налична

единствено за неодушевени предмети и устройства, като тя е разрушителна за биологичните форми на живот. Но може би това не е по този начин, тъй като защитните мярки за сигурност били просто нарушени.

Оттогава, съгласно мнението на събеседниците на Гриър, те не са се прибирали към опитите за телепортиране на това устройство. Вярно е, че през 1999 година обектът е отвеян в незнайна дестинация и може би лабораторните проучвания не престават и до през днешния ден. Винаги е мъчно да се повярва в такива фантастични неща, само че в случай че си спомните историята на опита във Филаделфия, тя към този момент не наподобява толкоз невероятна.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР