Теленор организира томбола за 30 детски електрически тротинетки, която ще

...
Теленор организира томбола за 30 детски електрически тротинетки, която ще
Коментари Харесай

Теленор организира томбола за 30 тротинетки, подарява слушалки при покупката на детски часовници MyKi

Теленор провежда лотария за 30 детски електрически тротинетки, която ще продължи в границите на шест седмици до 4 октомври. В томболата могат да вземат участие всички частни клиенти на оператора, закупили детски часовник MyKi с проект Джуниър 11.99.
При покупката на детски часовници MyKi посредством онлайн магазина на Теленор клиентите ще получават и дарове. Всеки закупил часовника MyKi Junior ще може да получи слушалки Trust Spila Kids. За MyKi Touch подаръците са слушалки Trust Spila Kids, както и аварийна каишка. Предложението е годно до 4 октомври, като с цел да получат слушалки, при покупка е нужно клиентите да вкарат промокод според от определената версия на слушалките.
 Когато всичко споделя “не ”, мрежата на Теленор свърза българката Милена и американеца Итън в заветното “да Когато всичко споделя “не ”, мрежата на Теленор свърза българката Милена и американеца Итън в заветното “да "
Мрежата на Теленор обезпечи нужната връзка за сватбата на българката Милена и американеца Итън, която беше възпрепятствана от продъ...
Във всяка седмица от ще бъдат теглени по пет електрически тротинетки Denver Kids Electric Scooter SCK-5300. В седмичните тегления ще вземат участие единствено клиентите, изпълнили изискванията за присъединяване в границите на съответната седмица. Всяко присъединяване в томболата е годно единствено за седмицата, в която е направена покупката, като присъединяване не се трансферира в идната седмица. Спечелилите един път от томболата нямат право на наново присъединяване.
Детските часовници MyKi разрешават на родителите да споделят с детето си и да наблюдават местонахождението му посредством специфичното гратис приложение MyKi Watch. Часовниците разполагат със SOS бутон за бързо набиране при нужда. има функционалности за позвънявания и приемане и изпращане на известия, до момента в който поддържа видео диалози, аларми и напомняния и други
Абонаментният проект включва неограничени видео-разговори сред потребителите на детския часовник MyKi Junior и със смарт телефоните на техните родители, както в България, по този начин и в роуминг в Зона Европейски Съюз. Планът предлага още неограничени диалози в мрежата на Теленор, 50 минути за диалози с всички национални мрежи в България и в роуминг в Зона Европейски Съюз и 10 МВ за мобилен интернет трафик на месец.
Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и формалните сътрудници.
 Теленор удвои събраната за преработване потребителска електроника до над 7 тона боклуци през 2019 година Теленор удвои събраната за преработване потребителска електроника до над 7 тона боклуци през 2019 година
Теленор съобщи за преработване двойно по-голямо количество боклуци от потребителска електроника през 2019 година спрямо миналата...
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона дейни консуматори в България. От 1 август 2018 година Теленор България, дружно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.
PPF Group влага в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Съединени американски щати и Азия. Групата има активи на стойност над 45 милиарда евро (към 31 декември 2018 г.).
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР