Теленор добавя към портфолиото си от услуги за бизнеса иновативното

...
Теленор добавя към портфолиото си от услуги за бизнеса иновативното
Коментари Харесай

Digital Office - ново решение за корпоративна комуникация и управлението на процеси

Теленор прибавя към портфолиото си от услуги за бизнеса новаторското мобилно приложение Digital Office. То обезпечава на фирмите изцяло решение за вътрешна корпоративна връзка и ръководство и цифровизация на вътрешни процеси.

Приложението е създадено от вътрешен дизайнерски и софтуерен екип и се употребява от чиновниците на оператора към този момент четири години. В момента то е във заключителен стадий на внедряване при първия огромен корпоративен клиент. Digital Office завоюва премията „ HR технология на годината “ на Employer Branding Awards 2020 на b2b Media. Основната цел на софтуера е да подкрепи вътрешните процеси, с което да улесни чиновниците, само че и да спести време и запаси на компаниите.

Digital Office разполага с разнородни модули, които могат да извършват разнообразни функционалности, съгласно потребностите на съответния бизнес. Приложението може да се употребява и за цифровизация на разнообразни процедури, с което да бъдат понижени административната тежест и съхранението на хартиени копия от документи.

Основен модул в приложението е цифров справочник с контактите на всички чиновници на компанията. В него се включват техните служебни телефонни номера и имейли, както и информация за екипа, в който работят. Модул „ Отворени позиции “ разрешава на чиновниците да аплайват за позиции в компанията.

Сред значителните преимущества на платформата е и модулът за издание на вътрешни вести, който разрешава шерването на публикации, видеа, документи, фотоси и линкове измежду всички чиновници. Чрез модул „ Събития “ чиновниците могат да се записват за присъединяване във вътрешни събития, като Digital Office резервира детайлите за това по кое време и къде би трябвало да бъдат.

Приложението разрешава събирането на едно място и класифицирането по категории на всички предложения и придобивки, налични за чиновниците на компанията, както и принадлежности за осъществяване на анкети за удовлетвореността на чиновниците или за мнението им по разнообразни въпроси.

Мобилното приложение е налично за събаряне за устройства с Android и iOS. Бизнесите, които изберат да употребяват Digital Office за своите потребности, ще получат комфортен интерфейс за ръководство на наличието, както и техническа поддръжка от Теленор, прецизират от компанията.

Теленор предлага Digital Office, както за свои бизнес клиенти, по този начин и за компании, които нямат подписан контракт за мобилни услуги с оператора. Цената на приложението варира съгласно броя чиновници, които ще го употребяват. За повече информация всяка компания може да се обърне към корпоративните търговци на Теленор, или да посети уеб страницата на оператора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР