Теленор България стартира предварителни поръчки на третото поколение безжични слушалки

...
Теленор България стартира предварителни поръчки на третото поколение безжични слушалки
Коментари Харесай

Теленор стартира предварителни поръчки за третото поколение Apple AirPods

Теленор България започва предварителни поръчки на третото потомство безжични слушалки на Apple. могат да бъдат закупени на уеб страницата на оператора, като доставките ще се правят след 26 октомври, когато започват и формалните продажби във физическите магазини на Теленор. Иновативните слушалки се оферират на цена от 419.99 лева в брой или за 20.49 лева на месец с спомагателен лизинг за 24 месеца.

AirPods (3rd generation) оферират функционалността за тримерен тон Spatial Audio и обезпечават до 6 часа възпроизвеждане на музика, единствено с едно зареждане. Потребителите могат да се възползват от преимуществата на функционалността за пространствено аудио и новаторската технология Dolby Atmos при слушане на музика в Apple Music, стрийминг на филми и телевизионни излъчвания, както и при потреблението на функционалността за динамично следене придвижванията на главата. Новите слушалки подсигуряват и бистър тон, с помощта на основаната от Apple акустична система, която се възползва от силата на чипа H1. Слушалките обезвреждат страничния звук от вятъра при потребление навън, като в допълнение основават чувство за цялостна изолация и обезпечават комфорт на потребителя във всеки един миг от всекидневието му.

Слушалките от трето потомство AirPods също по този начин поддържат и кодек AAC-ELD, който обезпечава кристално HD качество на звука при диалози, извършени през FaceTime. Освен това, новите AirPods са водоустойчиви, което ги прави още по-удобни за приложимост при тренировки.

Повече за настоящите предложения на оператора можете да откриете на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР