Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов Главен търговски

...
Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов Главен търговски
Коментари Харесай

Теленор България има нов търговски директор

Теленор България дефинира Богдан Узелац за своя нов Главен търговски шеф. Той ще оглави екипа в компанията, отговарящ за растежа на потребителската база и бизнес развиването в съществуващи и нови сегменти.

" Богдан има богат опит в продажбите, маркетинга и бизнес развиването, с който става част от управителния екип на Теленор България. Уверен съм, че той ще е движеща мощ за бизнес растежа, както и постигането на стратегическите ни цели, до момента в който предизвиква най-хубавите гении в комерсиалната ни организация ", сподели Джейсън Кинг, Главен изпълнителен шеф на Теленор.

С над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите, Богдан Узелац е потвърден интернационален специалист в построяването на цифрови телекоми на разнородни европейски пазари, в това число Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и Оперативно-наблюдателно дело. Той е икономист по обучение, заемал е голям брой управнически функции в търговията на дребно, маркетинговите изследвания, ценообразуването, ръководство на цената и сегментите в Теленор Сърбия и е бил старши вицепрезидент " Потребителски пазар " в Теленор Дания сред 2013 и 2016 година Преди да се причисли към Теленор България, Богдан Узелац е бил старши вицепрезидент " Клиентска база и ръководство на цената " в Beeline Russia.

" Очаквам с неспокойствие да повеждам комерсиалния и маркетинг екип и да надграждаме триумфите на компанията. Заедно имаме проекти да продължим да покачваме цената на предложенията си към нашите клиенти посредством нашата най-хубава мрежа, първокласни артикули и цифрови услуги и развивайки културата ни за фокусиране върху клиента да разрастваме бизнеса на компанията ", сподели Богдан Узелац, Главен търговски шеф на Теленор.
 Mergermarket: Петр Келнер може да продаде Теленор
Mergermarket: Петр Келнер може да продаде Теленор

Едва две години след я закупи от норвежката група
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР