Теленор България грабна три отличия от престижните награди Career Show

...
Теленор България грабна три отличия от престижните награди Career Show
Коментари Харесай

Теленор грабна три отличия от водещите кариерни награди Career Show 2021 |

Теленор България сграбчи три оценки от влиятелните награди Career Show 2021. Компанията получи сребърно отличие в категория „ Странегия за ангажиране на чиновниците “ с акцията „ Лятна процедура “. Програмата взе и бронз в категория „ Стратегия за кариерно развиване “. Теленор беше класиран и измежду най-хубавите работодатели в областта на телекомуникациите.

Това лято Теленор даден старт на първата по рода си лятна практикантска стратегия за младежи на възраст сред 16 и 19 години, ориентирана напълно към деца или родственици на чиновници в компанията. Участие взеха 31 девойки и момчета, които получиха на практика опит и познания в разнообразни бизнес посоки, в това число и магазинна мрежа. Всеки от тях работи със собствен ментор, от който научи повече за специалността, към която се е насочил и придобие съществени на практика знания за работата в действителна бизнес среда.
„ Признанието, още веднъж да сме класирани измежду най-хубавите работодатели в страната, носи със себе си и огромна отговорност. Това ни кара непрестанно и още повече да се стремим да предлагаме благоприятни условия за развиване и напредък на хората на Теленор. Точно по този начин се роди и концепцията за нашата практикантска стратегия - подбудена от желанието ни да изградим мост сред образователната пейка и бизнеса. Отговорният бизнес следва да работи в вероятност и да поставя старания за развиването на добре готови експерти. „ Лятна процедура “ е още една стъпка в грижата ни за нашите чиновници, с която влагаме освен в тяхното професионално развиване, само че и това на техните деца “, разяснява Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “ в Теленор България.

„ Поздравяваме Теленор България за високите резултати в Career Show Awards 2021! Това е както персонален триумф, по този начин и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в областта на човешките запаси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развиването на фирмите с всяко издание на Career Show Awards и да им отдадем справедливо самопризнание ”, показа Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards e годишен конкурс, отличаващ водещи практики в човешките запаси и работодателската марка. През тази година над 80 български и интернационалните компании бяха оценени от влиятелно жури от експерти в разнообразни сфери.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР