Телефонните измамници - с нова схема. В сценария влиза нещо

...
Телефонните измамници - с нова схема. В сценария влиза нещо
Коментари Харесай

Телефонните измамници се представят за журналисти

Телефонните измамници - с нова скица. В сюжета влиза нещо действително и настоящо. Вместо полицейска акция, гласът по телефона изяснява на жертвата си, че би трябвало да спомага в следствие на NOVA. /НОВА/

Обикновен следобяд за семейство Тотеви. Стационарният телефон звъни и подвига 82-годишната Ина. Измамникът този път е жена или най-малко се показва за такава.

Следва познатата скица. Измамникът желае номер на мобилен телефон от жертвата, с цел да може вниманието й да е заето непрекъснато и тя да не се свързва със собствен родственик или полицията.

Часове по-късно Ина Тотева към момента не има вяра, че за малко не е станала жертва на телефонна машинация.

След като за малко да повярва на измамниците, към този момент е резервирана. И даже и на нас мъчно има вяра, че сме същинските.

Съпругът на Ина става директен очевидец на телефонния диалог.

Междувременно стана ясно, че след следствие на NOVA още един телефонен лъжец ще получи присъда. Синът за посочения за главатар на " ало " измамниците Люцкан Люцканов - 22-годишният Георги подписа съглашение с прокуратурата и получи условна присъда от 2 години. Баща му, на който кореспондент под прикритие стана муле и извърши машинация пред телевизионна камера, беше наказан на 2 години отнемане от независимост.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР