Тел Авив. В Израел регистрираха първи смъртен случай на заразен

...
Тел Авив. В Израел регистрираха първи смъртен случай на заразен
Коментари Харесай

The Jerusalem Post: В Израел регистрираха първи смъртен случай на заразен с „Омикрон“

Тел Авив. В Израел записаха първи смъртен случай на инфектиран с новия вариант на ковид – „ Омикрон “, оповестява англоезичното издание The Jerusalem Post .

Починалият е 60-годишен мъж, признат в болница в град Беер Шева. Лекарите разясниха, че той е страдал от няколко други съществени медицински положения, които са били главните аргументи за гибелта му, а не вирусът. Първоначалният PCR тест е събудил съмнение за съществуването на разновидността. След спомагателни разбори е открито, че мъжът е възпален с „ Омикрон “. Малко по-късно той е умрял.

За гибелта му бе обявено от Министерството на здравеопазването. Ведомството удостовери, че в страната са открити нови 170 случая на „ Омикрон “, с което общият брой на инфектираните с новия вариант доближи до 341. Регистрирани са 1300 нови случая на COVID-19, диагностицирани през последните 24 часа - най-високият брой в страната от октомври насам.

В резултат на възходящия % на заразяване държавното управление реши във вторник, че държавните служби към този момент ще би трябвало да изпратят 50% от чиновниците си да работят отдалечено.

Кабинетът се събира късно довечера, с цел да разиска спомагателни нови ограничавания.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР