Текат проучвания за коалиция с Демократична България, но целта ни

...
Текат проучвания за коалиция с Демократична България, но целта ни
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Продължаваме промяната е в центъра на политическата сцена

Текат изследвания за коалиция с " Демократична България ", само че задачата ни е да създадем антикорупционна коалиця. Предимството на Политическа партия е че е позиционирана в центъра на политиката. Това сподели Йордан Терзийски от " " в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Нагласите са да се формираме болшинство в идващия парламент, с цел да можем да прокараме всички промени, които захванахме, сподели още той. 

Да забележим с анализирането на данние дали избирателите ще припознаят една такава коалиция или по настрана партиите ще получат положителни резултати. Ние сме припознали " Демократична България "  и БСП като сътрудници и при идващ парламент ще създадем огромна коалиция. Не се водим от социологията, а от нашите правила. Вярвам че гласоподавателите ще излязат и ще ни поддържат. Вярвам че ще бъдем първа политическа мощ, уточни Терзийски. 

По думите му " " са посочили съдружна просвета и е единствената партия, която е съумяла да събере на едно място " Демократична България " и Българска социалистическа партия.  

Представителят на " " разяснява и служебното държавно управление. 

България има потребност от последователност и продължение на започнатите политики. Трябва да има непоклатимост за енергийна диверсификация, има потребност да се продължи идеята с " Капитан Андреево ". Трябва да бъдат проведени и обезпечени почтени избори. Нека да забележим напълно съответни решения. Ние осигурихме дълготраен варинат, с цел да осигиурм газ за зимата. Има оферта и служебното държавно управление би трябвало да вземе решение. Трябва да се приключи докумнетално и газовата връзка с Гърция, с цел да получаваме газ от Азербайджан на 100% евтино. За 7 месеца успяхме да построим газовата връзка, имам вяра, че за месец ще служебното държавно управление ще успее да завърши документалната част. Газ има и е обезпечен, би трябвало да се одобряват офертите по рамковите съглашения. Опасно е да си играем със страховете на хората, по този начин се ръководи краткосрочно, означи още Йордан Терзийски. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР