Тежкотоварни камиони тормозят живеещите в покрайнините на Силистра. Хората са

...
Тежкотоварни камиони тормозят живеещите в покрайнините на Силистра. Хората са
Коментари Харесай

ТИР-ове тормозят жителите на Силистра

Тежкотоварни камиони тормозят живеещите в покрайнините на Силистра. Хората са жертва на шума и нездравословните газове от камионите, преминаващи границата с Румъния, а входът към града се е трансформирал в бунище, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
Опашки от ТИР-ове и купища боклуци посрещат влизащите в Силистра. Заради непрекъснатия звук и мръсотията доста от живеещите в региона към този момент са оповестили парцелите си за обмен.
Представете си тук 3 ТИР-а с хладилници като спрат какво става. Жена ми сън не е спала. Нощта я обръща в ден, а деня в нощ, оплака се Иван Димитров.
Шум, нечистотия от другата страна, колбас, месо, кренвирши и други работи, уточни Злати Хараланов.
Всеки ден тапи непрекъснато, хвърлят си боклуците. Няма никаква хигиена. Спират пред къщите на хората, оплака се и Йордан Йорданов.
Периодичните почиствания от общинската компания имат кратковременен резултат. Затова към този момент ще се ползват по-строги наказания към водачите.
Ще сигнализираме РПУ да се засилват полицейските чиновници за сформиране на актове при определяне на изхвърляне на боклуци, сподели Тихомир Борачев –зам. кмет на община Силистра.
Според общината казусът е в потенциала на Граничния контролно-пропускателен пункт.
Едно туристическо контролно-пропусквателен пункт е отворено за тежкотоварни коли и това не е в нашите пълномощия да бъде спряно. Генералното решение е създаване на мост, което ще разреши да не влизат тежкотоварни коли в град Силистра, сподели още Борачев.
Силистренци обаче пресмятат, че до момента в който това се случи ще минат години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР