Тежкото крило на Балкан Ботевград Димитър Димитров подчерта удовлетворението, което

...
Тежкото крило на Балкан Ботевград Димитър Димитров подчерта удовлетворението, което
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Балкан има още една крачка, без нея нищо не сме направили

Тежкото крило на Балкан Ботевград Димитър Димитров акцентира удовлетворението, което изпитва след успеха над Левски Лукойл в третия мач от финалната серия на Националната баскетболна лига. Домакините надиграха „ сините” с 81:77 и са единствено на триумф от шампионската купа на България.

Ботевградчани преобладаваха в първите три интервала на мача и даже стигнаха до преднина от 23 пункта. Във финалната четвърт Левски съумя да стопи напълно изоставането си, като даже изравни резултата 49 секунди преди финалната сирена.

„ Спечелихме мача през първото полувреме. След това играхме окей в третия интервал, а след това пристигна един огромен спад в играта. Позволихме на противника да ни натисне, да смъкна разликата. Важното е, че спечелихме. Резултатът е 2:1 (победи – б.р.) за нас. Имаме още една крачка да създадем. Докато не я създадем, нищо не сме постигнали”, разяснява националът Димитър Димитров.

„ Спадът не знам на какво да го отдам – на разпределяне или нещо друго. Факт е, че Левски заигра по-кораво в отбрана. Това не бих споделил, че ни тормози, по-скоро ни наруши нападенията. След това ни вкараха няколко лесни кошове. Трябва да си извадим поуките, с цел да не повтаряме този спад в четвъртия мач”, добави 26-годишният баскетболист.

„ Всички видяха атмосферата в залата. Прегракнаха всичките по трибуните. Ние играхме без никакво напрежение. Надявам се и четвъртия мач да е така”, пожела си Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР