Тежки времена се задават за британското кралско семейство. Фамилията Уиндзор

...
Тежки времена се задават за британското кралско семейство. Фамилията Уиндзор
Коментари Харесай

Те са престъпници: тежките откровения на тайния син на Чарлз III и Камила

Тежки времена се задават за английското кралско семейство. Фамилията Уиндзор се намира в окото на стихия от обвинявания , най-много поради телевизионните и литературни изяви на низвергнатият принц Хари. Сега обаче и различен глас се надига против короната  – този на австралиеца Саймън Доранте-Дей, предполагаемият " скришен наследник " на крaл Чарлз III и кралицата-консорт Камила.

Доранте-Дей  твърди, че има доказателства за това, че биологичните му родители Чарлз и Камила са го изоставили като бебе и че е бил признат от осиновителката си баба Уинифред, която е работила в кралското семейство.



Обвиненията на 58-годишният Доранте-Дей са доста тежки и в случай че някой ден се окажат правилни, биха посочили в действителност тъмната страна на кралските особи. Според Саймън, за да скрие съществуването на незаконен наследник, английското кралско семейство не се поколебава да го подложи на най-жестоки мъчения,  с цел да заличи и най-малката физическа аналогия с хипотетичните му родители.

На тези изказвания никой от членовете на кралското семейство не е дал отговор, макар многочислените претенции за ДНК тест от страна на Саймън Доранте-Дей. 

Докато чака хипотетичната му връзка с кралското семейство да изплува нескрито с помощта на заведено дело, Саймън Доранте-Дей продължава да разгласява своята истина на страницата си във Фейсбук, където го следват хиляди почитатели. В началото на тази седмица той реши да нападна кралицата-консорт и нейния брачен партньор със следните думи:

" Имам законното право да преследвам това, което върша, въз основа на доказателствата, които съм получил (...) Искам правдивост за това, което съм претърпял до момента, и за това, което е претърпяло фамилията ми. Престъпниците Чарлз III и брачната половинка му, кралицата-консорт Камила, знаят на какви издевателства съм подложен, с цел да скрият истината, че съм техен биологичен наследник. "



Миналата година Доранте-Дей направи шокиращото изказване, че когато е бил на 8 години, е бил подложен на интервенция за промяна на цвета на очите му, с цел да не може да бъде разпознат като наследник на Чарлз. Тогава австралиецът отвърна на скептично настроените привърженици на английското кралско семейство като разказа практиката на нацисткия лекар Йозеф Менгеле и неговите опити с цвета на очите на деца. 

Може да се каже, че Саймън Доранте-Дей е посветил съвсем целия си умишлен живот на битката да потвърди. че е наследник на Чарлз и Камила. Той обществено популяризира изказванията си за пръв път през 2016. Казва, че е  бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз - на 17, както и че принцеса Даяна е знаела за съществуването му.  Австралиецът, който живее в Куинсланд, има вяра, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, в случай че не е била трагичната гибел на принцеса Даяна.
 Когато повече не криеш любовта си: Чарлз и Камила от началото на хилядолетието до през днешния ден  Когато повече не криеш любовта си: Чарлз и Камила от началото на хилядолетието до през днешния ден  Когато повече не криеш любовта си: Чарлз и Камила от началото на хилядолетието до през днешния ден  Когато повече не криеш любовта си: Чарлз и Камила от началото на хилядолетието до през днешния ден
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР