Тежки времена дойдоха, приятели! Война, криза, инфлация... Не е каквото

...
Тежки времена дойдоха, приятели! Война, криза, инфлация... Не е каквото
Коментари Харесай

Когато го закъсаш за пари: Големите BG звезди, които имат профили в OnlyFans

Тежки времена пристигнаха, другари! Война, рецесия, инфлация... Не е каквото беше! В тези условия родните звезди се постанова да бъдат все по-изобретателни в припечелването на някой и различен лев. Големият шлагер сега несъмнено е разпродаването на личния дрешник. Но през днешния ден ще насочим взор към нещо друго, което вършат някои от най-известните у нас, в името на по-високия приход - фотосите за OnlyFans. Ето кои са най-известните българи с профили там!

Андреа

Няма по какъв начин да не стартираме с нея. Всъщност Instagram профилът ѝ от дълго време се е трансформирал в еротично списание, по тази причина даже не можем да си представим какво повече има в OnlyFans певицата! Ако някой знае, да каже в този момент или да замълчи вечно!

Виж още: Краят на Photoshop ерата пристигна! Андреа сподели обилни форми от Египет

Дениз Хайрула

Около година преди да влезе в " Ергенът " Дениз влезе в OnlyFans и промотираше интензивно профила си там с предходния си профил в Instagram. " Най-доброто дупе, което в миналото сте виждали ", беше си написала плеймейтката. 

Габриела Христова

Още една плеймейтка в платформата. Само че за разлика от към този момент упоменатите звезди Габриела приказва безусловно намерено за своя OnlyFans. В изявленията тя е споделяла, че постоянно я търсят за " качествена връзка ". " Според мен никой не би трябвало да заплаща на някого единствено тъй като наподобява добре без долни дрехи, това е незадълбочено ", твърди тя.

Виж още: ТЕСТ: Отговори на тези въпроси и разбери познаваш ли българските мистерии

Алек Сандър

Някак си не е изненадващо, че ексцентричният реализатор има профил в платформата. Ако се съди и по текстовете, които поставя над изявленията там, съдържаинието е много пикантно.

Тихомир и Мелиса

Транс двойката доста пъти е доказвала, че е прекомерно съвременна за България и наличието им в OnlyFans потвърждава това. Какво качват там, е тайнственост!

Изображение: Getty Images
https://www.instagram.com/denizhayrulanew/
https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР