Тежки преговори се водят в Спартак (Варна) за разтрогване на

...
Тежки преговори се водят в Спартак (Варна) за разтрогване на
Коментари Харесай

14 футболисти си тръгват от Спартак ?

Тежки договаряния се водят в Спартак (Варна) за анулиране на договорите на играчите, на които новият треньор Димитър Димитров - Херо няма да разчита, написа " Факти ". 

Най-сериозни са диалозите с Янчо Андрев, Емануел Моура и Леандро Мартис. Капитанът на " соколите " и един от главните играчи, виновни за завръщането на варненци в елита, отхвърля да разтрогне в случай че не му бъдат платени всички заплати до края на контракта. Подобно е ситуацията и с останалите двама футболисти, само че те са склонни на по-малък брой трудови хонорари. Отговорник по договарянията с играчите е Симеон Христов, който към този момент публично е назначен на поста състезателен шеф в Спартак (Варна). За момента не е ясно по какъв начин тъкмо ще се получи заварката сред занимаващия се с плажен футбол и футзал треньор, с новия ментор на спартаклии Димитър Димитров - Херо. Както към този момент стана ясно, за момента договорите си с клуба прекратиха Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям. Те са поставили подписа си против три заплати. 

Вчера уговорките си към Спартак е завършил и Цветан Илиев. На " пангара " са още Сами Ел Анаби, Христиан Христов, Проспер Менди, Даниел Начев и Мартин Тошев, които са известени, че няма да се разчита на тях. " Соколите " към този момент реализираха сделка за анулиране и с юношата на клуба и юношески национал Велислав Боев. Илкер Будинов пък, който бе чартърен във Варна от Лудогорец, се прибра в Разград и се възвръща от травма. Неговият престой в морската столица завърши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР