Тежка катастрофа в Кресненското дефиле блокира пътя на пътуващите от

...
Тежка катастрофа в Кресненското дефиле блокира пътя на пътуващите от
Коментари Харесай

​Тежка катастрофа в Кресненското дефиле блокира пътя от и за Гърция

Тежка злополука в Кресненското дефиле блокира пътя на пътуващите от и за Гърция. При случая почина мъж, колата му се блъснала челно в цистерна. Има и трима ранени. Е79 беше затоврен за часове, образуваха се километрични опашки.

Най-опасният пътен сектор в Югозападна България - Кресненското дефиле взе поредна жертва. Загина 50-годишен мъж, който с автомобила си се удари челно в движещата се в насрещното платно цистерна с газ. За към 3 часа пътят към Гърция беше напълно затворен и се образуваха огромни тапи.
Мъж: Неправилното изпреварване е най-големият проблем и през днешния ден беше извънредно -.. ами тази злополука, която стана от Санаднски до Кресна - 2 часа и половина - това е смут, да се пусне автомагистралата.
По-късно колона от коли се образува и при разклона на Симитли, където се събира потокът от коли в посока Благоевград и прибиращите се от курортите Банско, Добринище и Разлог.

Въпреки натовареното придвижване, водачите не чакаха дълго. Някои избраха да пътуват през обходните направления, които минават през дребни обитаеми места.
Мъж: От Плоски, от плоската чешма насам е смут. Колона,от Плоски до тук спреш, тръгнеш, спреш, смут.
Най-натоварено беше придвижването по интернационалния път в посока Кулата - София в следобедните часове, когато доста от пътуващите се прибираха от отмора в Гърция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР