Тежка катастрофа стана на входа на пристанище Бургас. Автобус на

...
Тежка катастрофа стана на входа на пристанище Бургас. Автобус на
Коментари Харесай

Автобус се вряза в оградата на ИАРА, има пострадал при катастрофата

Тежка злополука стана на входа на пристанище " Бургас ". Автобус на градския превоз се е сблъскал с лека кола и се е врязал в оградата на Изпълнителната организация " Рибарство и аквакултури ". Пострадал е водачът на леката кола, който беше откаран в болница.

При завой водачът на рейса с номер 11 губи надзор над транспортното средство и се удря в автомобила, който се е движел с преимущество. Това обясниха хората, очевици на случилото се, заяви БНР. Районът е изключително претрупан и многолюден, наоколо има и кафе с външни маси. Хората разясниха:

„ От 1000 години приказваме, че това кръстовище не е вярно контролирано. Вижте с рейса какво стана, вижте индивидът къде лежи, варненска шкода. Автобусът мина със скорост “. „ Автобусът просто не можа да вземе завоя, излетя от завоя, набра всички коли, които бях в близост и се спря и се заби в оградата на пристанищната администрация. Никой не съумя да рабере повода, просто внезапно излетя. В рейса нямаше толкоз доста хора, може би 6-7 души. Понеже тук е последна стопира и тук би трябвало да стопират, може би по тази причина нямаше толкоз доста хора “. „ Днс през целия ден кракът ми се схваща и вместо спирачката натиснах газта и ги ударих. Не стопирах изобщо. Кракът ми се схвана. Онзи ден отново по този начин “, изясни водачът на рейса. Той беше прегледан на място и е в положително положение. Пострадалият мъж от автомобила е контактен и е откаран в болница. Няма потърпевши пасажери. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР