Тежка катастрофа отне живота на 22-годишна студентка от Шумен, след

...
Тежка катастрофа отне живота на 22-годишна студентка от Шумен, след
Коментари Харесай

18-годишният Жечко е дрогираният шофьор, убил студентката в Шумен

Тежка злополука лиши живота на 22-годишна студентка от Шумен, откакто колата є била блъсната от “Волво ”, карано от възпитаник на 18 г. Пробата от тест за опиати била позитивна, споделиха от полицията. Това е следващ случай с лидер със подозрения за приложимост на дрога, който провокира смъртоносна злополука. Според окръжния прокурор на Шумен Орлин Куздов казусът набира пандемични размери и би трябвало да се вземат незабавни ограничения, написа " Труд ".

Катастрофата стана на бул. ”Симеон Велики ”, след 21 ч в сряда. 18-годишният лидер на джип “Волво ” не пропуснал влезлия в кръстовище “Ситроен Саксо ” и го блъснал странично. После се превъртял няколко пъти и паднал по таван. Френското возило било затиснато от задницата на преобърнатото “Волво ”. 22-годишната шофьорка на ситроена умряла в болничното заведение. Нейната 43-годишна спътничка е оставена за лекуване с фрактура на пубисна кост.

Шофьорът на “Волво ”-то се отървал незасегнат, също и спътникът му на 18 година Тестът за опиати на лидера Жечко К. се оказал позитивен за амфетамин, споделиха от полицията. Дал е и кръвна проба за разбор. Той има брошура от 5 месеца и един фиш за техническа нередовност. Според проверяващи лидерът е карал с над 80 км/ч.

По информация на неговия сателит, младежът е карал с висока скорост и за малко си отвлякъл вниманието.

“В сряда към 16 ч Жечко ми донесе здравна записка, че има стоматологичен проблем, бил е на интервенция и са му сложени три упойки. Не изглеждаше добре, говореше мъчно. Класна съм му от 4 години, триумфът му е доста добър. Не мога да го оправдая, шофирането му е било неразумно, само че нямам доверие да е взел опиати ”, сподели пред “Труд ” класната на водача Деница Спасова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР