Тежък семеен скандал наруши идилията в семейството на Орхан Мурад.

...
Тежък семеен скандал наруши идилията в семейството на Орхан Мурад.
Коментари Харесай

Жесток семеен скандал разтърси Орхан Мурад

Тежък фамилен скандал наруши идилията в фамилията на Орхан Мурад. След мощна препирня дамата на музиканта - Шенай изтри повече от половината им общи фотоси в обществената мрежа.

Шенай по този начин се ядосаха на известния си брачен партньор, че в яростта си, без да й мигне, окото изтрила фотосите си с него, написа " Телеграф ".



Бях му се ядосала и изтрих много фотоси “, ожалила се гневната брачна половинка, която не направила преди този момент копия на запечатаните моменти с Мурад. Така и да желае да ги възвърне в този момент, мъчно ще й се получи.

Сред фрагментите, заличени от Шенай са мемоари от най-красивите фотоси от многочислените пътешествия с Орхан и двете им наследници – Сузанита и по-голямата Александра.



Дали абсурда в фамилията на Орхан Мурад ще има и още последствия, следва да разберем. А по отношение на изтритите от гневната му брачна половинка общи фотоси - в случай че останат дружно, двамата ще имат още доста идилични почивки у нас и отвън България, на които да компенсират заличените фамилни фотоси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР