Тежък пътен инцидент в столицата в час пик. Двама души

...
Тежък пътен инцидент в столицата в час пик. Двама души
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в София, има ранени

Тежък пътен случай в столицата в час пик. Двама души са с заплаха за живота, откакто аварирали на " Цариградско шосе ". Автомобилът им се е блъснал челно в осветителен дирек и е със смазана предна ризница, заяви " Нова телевизия ".

Инцидентът е станал минути след 19 часа довечера на метри от спирката на градския превоз пред някогашния хотел " Плиска ". На място са пристигнали полиция, пожарна, както и три коли за спешна помощ. По информация на Спешна помощ мъжът на 45 и пътувалата с него 29-годишна жена са били в тежко положение с голям брой пострадвания. Настанени са в реанимацията на болница " Св. Анна ".

Мъжът е с тежки фрактури на крайниците, а дамата - с гръдно-коремна контузия. По информация на NOVA през 2019-а година лидерът е заловен да кара след приложимост на опиати, заради което книжката му е била отнета за 6 месеца. Предстои и на двамата да се вземат кръвни проби.

Сред вероятните версии за злополуката е шофиране с несъобразена скорост в бус лентата. Движението в региона на пътния случай беше затруднено и се стигна до съществени тапи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР