Тежък криминален случай от Варна, при който 31-годишна жена беше

...
Тежък криминален случай от Варна, при който 31-годишна жена беше
Коментари Харесай

Какви са версиите за убийството на млада жена, открита мъртва след месец в неизвестност

Тежък престъпен случай от Варна, при който 31-годишна жена беше открита убита в петък. Припомняме, че дамата беше в неопределеност от 1 януари, а по-късно полицията задържа хипотетичния причинител. Това в действителност е приятелят на жертвата - 39- годишният Ивайло Павлов, който в неделя съдът остави в ареста.

Задържаният за гибелта на младата жена към момента отхвърля да даде показания по случая.

Възползва се от правото си да не дава показания. Това е негово право по Наказателно-процесуален кодекс, съобщи прокурор Милен Ставрев.

Естествено това не може да бъде гледано, като отегчаващо отговорността събитие единствено по себе си. Но даже и да беше дал пояснения, те подлежат на независима инспекция, тъй че не са спънка за постигане до обективната истина, уточни Красимир Конов, областен прокурор на Варна.

Предстои и отбраната, и обвиняването, да изчакат експертизите. А резултатите от аутопсията демонстрират, че повода за гибелта на 31-годишната жена е тежък побой.

Жертвата е била убита по изключително нечовечен и непосилен метод. На този стадий в случай че бъде приет за отговорен мъжът ще би трябвало да изтърпи наказване сред 10 и 20 години отнемане от независимост. Възможно е обаче присъдата да бъде и по тежка.

Все още няма изясненост и дали обвиненият и приятелката му са употребявали опиати. Тепърва следва да стане ясно и какви са претекстовете за убийството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР