Технологията оптимизира образа поотделно за всяка сценаНовите плейъри на Panasonic

...
Технологията оптимизира образа поотделно за всяка сценаНовите плейъри на Panasonic
Коментари Харесай

CES 2018: Първи Ultra HD Blu-ray плейъри с HDR10+

Технологията усъвършенства облика поотделно за всяка сцена

Новите плейъри на Panasonic са поместени в грациозен и стилен корпус с дизайн, наименуван 3D Glass Cut Design

Първи Ultra HD Blu-ray плейъри с поддръжка на новия формат за динамични метаданни HDR10+ сподели японската компания Panasonic на ревюто за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас.
още по тематиката
Двата модела DP-UB820 и DP-UB420 и съпътстващата серия DP-UB330/DP-UB320 образуват продуктовата гама на Panasonic за 2018 година, като всички четири плейъра имат Ultra HD Premium документ.

Ultra HD Blu-ray плейърите употребяват процесор HCX, създаден и усъвършенстван от експерти на Холивуд. Независимо от вида на наличието, процесорът го възпроизвежда съгласно замисъла на неговите основатели.

Ultra HD Blu-ray плейърите поддържат гласов надзор от Гугъл Assistant и Amazon Alexa (възможностите на двата виртуални помощника се чака скоро да станат налични за устройствата на Panasonic). Потребителите ще могат комфортно да превъртат напред или да слагат на пауза обичания си филм, без да употребяват дистанционното управление.

Технологията за динамични метаданни HDR10+, поддържана от DP-UB820 и DP-UB420, ще предложи на допустимо най-хубавото образно прекарване посредством усъвършенстване на облика поотделно за всяка сцена. В отговор на желанията на потребителите, UB820 също по този начин поддържа и Dolby Vision.

UB820, UB420 и UB330/320 имат истинска функционалност за повишаващо мащабиране, наречена 4K Direct Chroma Up-scaling, благодарение на която могат да извеждат картина с 4K резолюция от Full HD наличие. Четирите плейъра са проектирани и за възпроизвеждане на тон с висока резолюция. Освен стандартните формати WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA, те могат да възпроизвеждат DSD (11,2MHz/5,6MHz/2,8MHz) ALAC и AIFF музикални файлове.

Освен това UB820 и UB420 могат сполучливо да симулират характерностите на характерния тон на ламповите усилватели. Предвидени са шест разнообразни типа „ лампов тон ” с нараснала честотата на дискретизация до 96-kHz/192-kHz за извънредно високо качество звука.

Два модела от продуктовата гама за 2018 година, UB820 и UB420, поддържат услуги за видео по поръчка 4K VOD (Video on Demand), като Netflix, YouTube и Amazon. Всички нови Ultra HD плейъри са способни да възпроизвеждат 4K видеозаписи (в MP4 формат), направени с фотоапарат или видеокамера, както и да извеждат JPEG данни с 4K резолюция.

Плейърите са поместени в грациозен и стилен корпус с дизайн, наименуван 3D Glass Cut Design (Стъкло с 3D скосени ръбове) от Panasonic, като се съчетават съвършено с всеки плосък тв приемник, а лицевият панел е със скосени ръбове от всички страни и основава възприятието за изискано наличие, акцентират от японската компания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР