Технологията на Microsoft превръща съдържанието на M365 в знаниеНад 75

...
Технологията на Microsoft превръща съдържанието на M365 в знаниеНад 75
Коментари Харесай

AI услугата Project Cortex става достъпна от лятото

Технологията на Microsoft трансформира наличието на M365 в „ познание ”

Над 75 огромни клиенти на Microsoft към този момент тестват новата услуга Project Cortex
(снимка: Microsoft видео)

Project Cortex, първата нова услуга на Microsoft 365 след Teams, към този момент е предоставена за тестване на повече от 75 клиенти, в това число Arla Foods, Mott MacDonald и Siemens Healthineers, стана ясно на конференцията за разработчици Build 2020.

Microsoft разгласи Project Cortex още през ноември предходната година. Използвайки изкуствен интелект, услугата трансформира цялото наличие на Microsoft 365 (M365) в „ интерактивно вместилище на познания ” – наличие, което е проведено по този начин, че да се намира елементарно.

Функционалността на Project Cortex е подкрепена от Microsoft Graph, който може да дава персонализирана информация посредством пакета от приложения M365.
още по тематиката
Междувременно, на Build 2020 компанията разгласи, чу пуска нови API на Microsoft Graph и графични разширения, както и конектори за взаимоотношението сред Project Cortex и Microsoft Graph.

Разработчиците ще могат да употребяват външни източници като „ схващане на езика ” от Azure и AI Builder за основаване на по-богати интеграции.

Услугата Project Cortex ще стане налична за необятна публика при започване на лятото, даде обещание Microsoft по време на конференцията, която се организира онлайн тази седмица.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР