Технологията комбинира съхранение на данни с изчислителни функцииИнфраструктурните решения, които

...
Технологията комбинира съхранение на данни с изчислителни функцииИнфраструктурните решения, които
Коментари Харесай

Fujitsu и NetApp пускат у нас интегрирано NFLEX решение

Технологията комбинира предпазване на данни с изчислителни функционалности

Инфраструктурните решения, които сплотяват предпазване на данни с изчислителни функционалности, стават все по-популярни

Интегрирана система, която сплотява предпазване на данни с изчислителни функционалности, е налична на българския пазар от софтуерната компания Fujitsu. Технологията NFLEX Converged Infrastructure, основана взаимно с NetApp, цели да опрости въвеждането и ръководството на виртуализирани среди за приложения в центъра за данни.

Интегрираните решения, които сплотяват предпазване на данни с изчислителни функционалности, стават все по-популярни, без значение дали се назовават интегрирана инфраструктура, интегрирани платформи или хиперконвергентни системи. NFLEX се явява опростено и елементарно за инсталиране инфраструктурно решение от този вид, предопределено за междинни и огромни организации.
още по тематиката
NFLEX Converged Infrastructure разполага с модулна система за ръководство на потенциала, взаимно обслужване от Fujitsu и NetApp и интегрирано ръководство. Цялостното преконфигурирано решение разрешава на организациите да понижат разноските за въвеждане и ръководство, както и да управляват растежа си посредством гъвкаво ръководство на потенциала за предпазване и компютърната мощ.

Благодарение на гъвкави преконфигурирани модули за уголемение, NFLEX може да бъде разширяван с увеличение на потребностите на фирмите. В сърцето на NFLEX са най-новите Primery CX400 M4 сървъри на Fujitsu и флаш хибридните системи за предпазване на NetApp. Независимо дали се употребява локално, в облачни или хибридни среди, NFLEX усъвършенства продуктивността и като цяло работата на центъра за данни посредством обезпечаване на висок клас ИТ услуги при по-ниски разноски.

Primergy CX400 M4 може да съдържа до четири полу-широки двойни гнезда за връзки със сървъри CX2550 CX2560 или CX2570 за гъвкава скалируемост и задвижвани от Skylake Xeon SP процесори с до 28 ядра и технология UltraPath Interconnect на Intel за ускорение на придвижването на данните сред процесорите. Системата употребява ServerView Infrastructure Manager за автоматизиране на конфигурирането и инсталацията на операционната система и за ръководство на физическите системи и виртуалните машини.

Платформата за ръководство на данни OnTap на NetApp дава голям брой благоприятни условия като „ инлайн дедупликация ” и архивиране за понижаване на размера от предпазване като част от инфраструктурата, високо развити качества за делене на дисково пространство за увеличение на потенциала, отбрана на данни в хибридни и облачни среди и автоматизация посредством RESTful API.

Fujitsu и NetApp са проектирали NFLEX с концепцията системата да бъде лесна за работа и ръководство. Основен фокус е забележителното опростяване на цялостния развой на работа с потребителите, още от момента на закупуване до поддръжката. Резултатът е ИТ инфраструктура, построена освен на основата на композиция от водещи технологии, само че и на 20-годишно съдействие сред Fujitsu и NetApp.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР