Технология за известяване показва резултатите на любимите ви отбори в

...
Технология за известяване показва резултатите на любимите ви отбори в
Коментари Харесай

Новите модели LG OLED телевизори и функцията Sports Alert

Технология за уведомяване демонстрира резултатите на обичаните ви тимове в действително време

Най-новите модели LG OLED тв приемници към този момент могат да бъдат открити и на българския пазар. Те имат неповторима технология с милиони самосветещи пиксели, които дават опция за в действителност поразително качество на картината и за огромен брой благоприятни условия за дизайн. Именно с това LG OLED тв приемниците се отличават от обичайните LED модели, които са лимитирани от технологията със задна подсветка.

Вниманието на почитателите на спорта е привлечено от новите LG OLED тв приемници. Моделите имат Sports Alert - функционалност за уведомяване за спортни събития, което ви уведомява преди, по време на и след игрите. Тази алтернатива е изключително значима за месеца на Евро 2020 - по този начин в никакъв случай повече няма да съжалявате, че сте пропуснали значимите срещи на обичаните си футболни тимове, даже в случай че гледате друго наличие.

Опцията е налична и при тв приемника, с помощта на който няма да пропуснете нито един подробност от спортните срещи - усъвършенствана технология за обработка на придвижването понижава замъгляването, с цел да даде по-плавно деяние и по-голяма изясненост на облика при гледане.

Конзолните игри също получават нов тип, с помощта на LG OLED тв приемниците - те са способни да обезпечат време за реакция от 1 милисекунда, а поддържането на VRR, ALLM и eARC подхожда на най-новите спецификации HDMI 2.1. Тези функционалности дават опция за гледане на бързодвижещо се наличие с по-висока разграничителна дарба и плавна, синхронизирана графика, което обезпечава по-реалистично преживяване и по-добър късмет за победа.
Дисплеите на LG OLED тв приемниците са със 100% предаване на цветовете, което е доказано и от световната организация за тестване Intertek. Това значи, че цветовете, които виждате на екрана, подхождат напълно на тези на истинското изображение. Така всичко, което гледате, наподобява по този начин както е планувал основателят му.



Пълен цветови размер се реализира с технологията за възпроизвеждане на цветовете. LG OLED може да изобрази 100% спектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство, което покрива цялостния диапазон на бляскавост на тв приемника. Така цветовете остават живи и реалистични с цялостна плътност, без значение какъв брой блестящо или мрачно е изображението.

Любителите на киното могат да се насладят на наличието на Netflix, Apple TV и Amazon prime video и да избират от най-новите филми, сериали, документални филми и спортни събития онлайн на едно място. Функцията Dolby Vision IQ контролира интелигентно настройките на картината на база на наличието, жанра и околната конюнктура, до момента в който Dolby Atmos дава многоизмерен съраунд тон.
FILMMAKER MODETM пък изключва плавността на придвижването, като в това време резервира истинските съотношения на екрана, цветовете и кадровите скорости.

А с цел да се потопите оптимално в действието, посредством обучаване от повече от 17 милиона звукови даннови точки специфичен процесор разпознава гласове, резултати и честоти, с цел да усъвършенства звука в сходство с аудиожанра. Новата характерност „ Автоматично равнене на силата на звука " поддържа непрекъснати равнища на гласовете при другите видове наличие.

Освен всички характерности, няма по какъв начин да бъде пропуснат и невероятният дизайн на тв приемниците. Моделът е същинско произведение на изкуството, а необикновено тънкият му дизайн кара всеки дом да наподобява на изложба. Той може да бъде инсталиран компактно до стената или да бъде подложен на специфичната Gallery стойка.

LG OLED тв приемниците съчетават всички нужни функционалности, които придвижват в света на киното, спорта и изкуството. Освен това, те са основани и с грижа към природата с най-малък риск от рискови излъчвания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР