Технологиите и интернет вече предлагат всевъзможни начини за изкарване на

...
Технологиите и интернет вече предлагат всевъзможни начини за изкарване на
Коментари Харесай

Google ще плаща малки суми за определени задачи

Технологиите и интернет към този момент оферират всевъзможни способи за изкарване на пари, някои от които не изискват от нас повече от това да прещракаме няколко линка или да преминем през няколко анкети.

Много допустимо е с развиването на дигитализацията и ограничението на офисния труд сходни механизми за припечелване да станат още по-популярни за тези, които имат потребност от спомагателен, въпреки и дребен приход.

Наскоро стана ясно, че Гугъл също ще предложи сходна опция посредством новото приложение Task Mate, което сега се тества на територията на Кения и Индия.
 Снимка 507559

Приложението е налично единствено посредством покана и съставлява платформа, която предлага минимални суми за осъществяването на избрани задания.

Задачите могат да включват да създадем и качим фотоси на някои местоположения или магазини в града, да изговорим и запишем даден брой фрази, или да транскрибираме къс текст.

Записът на 10 фрази би могъл да ни донесе скромната сума от 20 цена, а транскрипцията на толкоз фрази се награждава с 50 цента, пишат 9To5Google.
 Снимка 507558

В взаимозависимост от точността и качеството на осъществяване, системата стартира да ни предлага повече и по-подходящи за нас самите задания, излиза наяве от информацията в Play Store.

Платформата е сходна на Fiverr или Upwork, само че изисква по-ниска ангажираност и предлага по-лесен достъп до работа.
 Гугъл Arts & Culture, Airbnb, пандемията и виртуалните пътувания
Виртуалните пътувания са новата действителност

Дори и след пандемията

За момента достъпът до Task Mate ще бъде стеснен, само че е допустимо след тестовата фаза приложението да се появи в Play Store и в други страни по света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР