Технологии Предстои ли завръщане на 3D телевизорите Нова технология създава

...
Технологии Предстои ли завръщане на 3D телевизорите Нова технология създава
Коментари Харесай

Предстои ли завръщане на 3D телевизорите

Технологии Предстои ли завръщане на 3D тв приемниците Нова технология основава холограмни триизмерни изображения  Мартин Дешев 17 август 2019, 14:38  Предстои ли завръщане на 3D тв приемниците Източник: Light Field Lab
ъпреки усилените опити на доста софтуерни компании, 3D тв приемниците по този начин и не съумяха да завоюват потребителите. Големите упования към технологията бяха попарени и тя тихомълком изчезна. Сега обаче има нов късмет пред нея в лицето на компанията Light Field Labs, оповестява онлайн изданието Digital Trends.

5 неща, които можем да вършим със остарял смарт телефон

Телевизорът в хола пречи? Навийте го на ролка

Компанията създава нова технология за холограмни триизмерни изображения, която може да се окаже опит за завръщането на 3D тв приемниците. Light Field Labs към този момент е направила първообраз на сходен екран, който може да прожектира 3D холограми във въздуха. Изображенията се виждат без помощта на специфични очила и потребителят може да се движи свободно към тях и да ги преглежда от разнообразни ъгли.

Така технологията взема решение два от главните минуса на предходното ѝ потомство. Компанията вижда доста огромен капацитет в създаването си. Тя споделя, че посредством съединяването на по-малки екрани може да се основават екрани с по-голяма повърхност, което прави допустимо потреблението им като тв приемници и рекламни пана. Друга изгода от технологията може да бъде в автомобилните интериори.

Как да предпазваме кабелите на устройствата си

Sony пуска тв приемник, който коства 70 000 $

Пред сп. Variety компанията разяснява, че първата ѝ цел ще бъде пазарът на видеостени. Тя желае да предложи артикул за тях още през идната година. Едва по-късно ще се мисли и за по-малък модел за домакински тв приемник. През това време компанията се надява, че ще стартира и основаването на ново 3D наличие. Очаква се съществуващото сега 3D видео също да може да се употребява, само че с цел да може технологията да развие цялостния си капацитет, ще е нужно напълно ново наличие.

Как да защитим интелигентен тв приемник от вируси

Samsung показа отвесен тв приемник

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев тв приемник триизмерно изображение 3D холограма
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР