Технологии Facebook прекръсти криптопортфейла си на Novi Компанията се отказа

...
Технологии Facebook прекръсти криптопортфейла си на Novi Компанията се отказа
Коментари Харесай

Facebook прекръсти криптопортфейла си на Novi

Технологии Фейсбук прекръсти криптопортфейла си на Novi Компанията се отхвърли от името Calibra, само че дава обещание, че концепцията остава  Мартин Дешев 27 май 2020, 13:02  Фейсбук прекръсти криптопортфейла си на Novi Източник: Фейсбук Inc.
Фейсбук разгласи, че трансформира името и марката на своя криптопортфейл Calibra. Услугата към този момент ще се споделя Novi, само че съгласно компанията самата концепция остава същата.

Миналата година Фейсбук показа Calibra с концепцията това да е първият виртуален портфейл, който ще работи с новата криптовалута Libra. През това време обаче Libra претърпя много промени и към момента не е подготвена.

Фейсбук пуска услуга за онлайн заплащания

Фейсбук приготвя огромни промени за криптовалутата си

Компанията не споделя за какво е решила да промени името на потрфейла. Вероятно желае да го раздалечи от асоциации с Libra, въпреки че логото на криптовалутата е ясно очевидно и в логото на Novi.

Фейсбук споделя, че името комбинира латинските думи novus (нов) и via (път/начин). "Това е нов метод да се изпращат пари и образната еднаквост на Novi съставляват придвижването на цифровите валути ", споделя компанията.

Фейсбук пуска безвъзмездна секция за онлайн магазини

Тя твърди, че "чрез Novi изпращането на пари ще е елементарно като изпращането на чат известие ". Услугата ще има лично приложение, само че и ще бъде вградена в Messenger и WhatsApp. Компанията обещата, че няма да има скрити такси и преводите ще са моментални.

Всеки, който желае да употребява Novi, ще би трябвало да се записва в платформата със своята персонална карта. Услугата ще има и голям брой отбрани срещу измами.

Фейсбук "се надява " да пусне ранна версия на Novi дружно с стартирането на Libra. Това ще се случи в няколко страни по едно и също време за начало, като последователно ще се усилват. За в този момент обаче не е ясно по кое време ще бъде пусната Libra, въпреки че се чака това да стане тази година.

Хората нямат доверие на Фейсбук за криптовалутата

Какво ще кажете, в случай че ви предложат 1 милиарда $?

Instagram
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев Фейсбук Calibra Libra Novi криптопортфейл виртуален портфейл криптовалута
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР