Технологично изживяване от най-високо ниво предлага A1 на потребителите, които

...
Технологично изживяване от най-високо ниво предлага A1 на потребителите, които
Коментари Харесай

Смарт часовници на половин цена със Samsung Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 от A1

Технологично преживяване от най-високо равнище предлага A1 на потребителите, които изберат новите сгъваеми смарт телефони Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Всеки, избрал някое от двете устройства от телекома в интервала до края на септември, ще има опцията при покупка да вземе и смарт часовник Samsung Galaxy Watch5 или Watch5 Pro с 50% отстъпка.

Samsung Galaxy Z Fold4 разпростира в ръцете на потребителя 7,6-инчов Инфинити Flex екран с Dynamic AMOLED 2X технология. Той поддържа до 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване и до 1000 нита бляскавост за висока четливост на слънчева светлина. Поддържа се и S Pen за интуитивно въвеждане на текст и очертаване, който се закупува настрана.

В затворено състояние Z Fold4 употребява 6,2-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с HD+ резолюция, благодарение на който се реализира по-компактен размер и по-лесна работа с една ръка, когато устройството се употребява в сгънато състояние.

Основната камера е 50-мегапикселова и има оптична стабилизация, като с изключение на нея са налични 10-мегапикселова телефото камера, която също е нормализирана и поддържа 3х оптичен зуум, а също и 12-мегапикселов датчик с ултраширокоъгълен обектив. Селфи камерите са две – едната е скрита под сгъваемия екран, а другата – в горната част на външния.

Процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1, а оперативната памет – 12 GB. Мястото за предпазване е 256 или 512 GB. Смартфонът има два физически слота за SIM карти, само че също и един за дейна eSIM.

Samsung Galaxy Z Flip4 е с 6,7-инчов Инфинити Flex екран с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване за плавна работа с приложения и игри. Устройството разполага и с стилен външен екран за най-важните известия.

Процесорът и тук е Snapdragon 8+ Gen 1 с 8 GB RAM, а паметта – 256 GB и 512 GB. Батерията е с повишен потенциал до 3700 mAh, като се поддържат 25W зареждане с кабел и технологията Fast Wireless Charging 2.0. Основната и ултраширокоъгълната камери са с по 12 мегапиксела.



Samsung Galaxy Watch5 Pro е с усъвършенстван BioActive датчик, следящ здравния статус на потребителя. Часовникът елементарно мери съществени индикатори като пулс, сатурация и местонахождение, има ЕКГ функционалност и NFC за лесни и сигурни заплащания. Нововъведение в модела е опцията за премерване на телесната температура.

Pro моделът е с титаниев корпус, доста по-голям екран от сапфирен кристал и по-издръжлива батерия, която в този момент поддържа бързо безжично зареждане.

Редовият Samsung Galaxy Watch5 също получава екран от сапфирен кристал, който е с до 60% по-издръжлив спрямо до момента употребяваното стъкло. Батерията е с по-голям потенциал, а зареждането – с 30% по-бързо и по този начин 8 минути от него са задоволителни за 8 часа приложимост.

Сгъваемите смарт телефони идват на супер цена с проект от A1, като потребителят има опция да прибави към покупката си Watch5 или Watch5 Pro на половин цена, като избере да го закупи в брой без тарифен проект съгласно изискванията за членове на A1 клуб и вкара промокод SmartWatch50.

Кампанията на A1 продължава до 30 септември, само че потребителите е по-добре да не чакат последния миг, с цел да се снабдят с тази в действителност мощна смарт композиция от Samsung.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР