Технологичният гигант Apple изненадващо отмени премиерата на филма Банкерът с

...
Технологичният гигант Apple изненадващо отмени премиерата на филма Банкерът с
Коментари Харесай

Apple изненадващо отмени премиерата на хитов филм

Технологичният колос Apple изненадващо анулира премиерата на кино лентата " Банкерът " с Антъни Маки и Самюел Л. Джаксън, съобщи БГНЕС
Филмът трябваше да бъде показан пред аудитория през днешния ден в Холивуд, като първата лична продукция на компанията за потребителска електроника и програмен продукт.
От Apple споделиха, че са " имали терзания " за някои аспекти на кино лентата, само че не прецизираха какви са били те. " Купихме " Банкерът " по-рано тази година, тъй като бяхме впечатлени от развлекателната и просветителна история за измененията в обществото и финансовата просветеност. Миналата седмица се появиха терзания към кино лентата, които привлякоха нашето внимание. Ние, дружно с създателите на кино лентата, имаме потребност от време, с цел да разгледаме тези терзания и да решим каква е най-хубавата последваща стъпка. В светлината на всичко това, няма да има премиера на Банкера на фестивала AFI ", споделиха от Apple.
Филмът е драма, основана на автентичен случай с двама чернокожи бизнесмени, които натрупват положение като се преструват, че компанията им се ръководи от бял.
Изтеглянето на кино лентата слага под подозрение реализацията му, тъй като той трябваше да бъде огромно събитие за Apple и стрийминг услугата им Apple+, която започва този месец, разяснява The Guardian.
Някои даже предвидиха, че " Банкерът " може да се трансформира в любим на рецензията и да се появи на премиите " Оскар ", по образеца на направения за стрийминг компанията Netflix филм " Рома " на режисьора Алфонсо Куарон.
Филмът трябваше да тръгне по кината на 6 декември, след което да се появи и по Apple+. Компанията не разяснява дали тези проекти са изменени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР