Технологичният гигант Amazon и голямата автомобилна групировка Stellantis N.V. обявиха

...
Технологичният гигант Amazon и голямата автомобилна групировка Stellantis N.V. обявиха
Коментари Харесай

Amazon и Stellantis подписаха многогодишно партньорство



Технологичният колос Amazon и огромната автомобилна формация Stellantis N.V. оповестиха в сряда, че са подписали серия от многогодишни съглашения за съдействие по отношение на платформата на автомобилния производител STLA SmartCockpit, с която милиони коли на Stellantis ще бъдат оборудвани от 2024 година.

Съгласно съглашението продуктите на Amazon, в това число гласовия помощник Alexa, които са особено основани за транспортни средства, ще бъдат интегрирани в STLA SmartCockpit.



" Интеграцията с водещите услуги за образован дом и сигурност на Amazon ще разреши на клиентите самодейно да следят и ръководят домовете си, до момента в който са в придвижване “, означават двете фирмите и прибавят, че клиентите също по този начин ще могат да ръководят транспортни средства от своите Alexa устройства вкъщи.

Освен това Stellantis се съгласи да направи AWS собствен желан снабдител за " облачни услуги " за автомобилните си платформи, до момента в който Amazon се ангажира да стане първият търговски клиент на новото електрическо транспортно средство с батерия Ram ProMaster (BEV) на Stellantis, което започва през 2023 година
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР